Ne analari ne bacıları hicbisey kalmadi 😂 onlarca küfürgörmedim 🙄
Ne analari ne bacıları hicbisey kalmadi 😂 onlarca küfürgörmedim 🙄
Beni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsinlar sadece onların ettiği küfürlerin yanında şerefsiz küfür sayılmaz onu demek istedim kardesim☺bana seslen bidakine 🙂
😃😃 hakkini aldi zaten boşver 🙂🙂 sen ögretmendin dimi oyle birşey hatırlıyorumBeni ilgilendirmiyor ne yaparlarsa yapsinlar sadece onların ettiği küfürlerin yanında şerefsiz küfür sayılmaz onu demek istedim kardesim☺
Beden eğitimi ogretmeni ama atama yok😃😃 hakkini aldi zaten boşver 🙂🙂 sen ögretmendin dimi oyle birşey hatırlıyorum
atanirsin elbet 😐Beden eğitimi ogretmeni ama atama yok
Umut yok şubatta askerlikatanirsin elbet 😐
Hayirdir boş kaldiginda kahinlik mi yapiyonKuponu bets10dayken hazırladım bende para yok ama böyle bir kupon çıkarttım. Kasası olan arkadaşların degerlendirmesini tavsiye ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 5872
Kupon geldi ama lütfen emege saygıHayirdir boş kaldiginda kahinlik mi yapiyon
oynucaktimda yemedi 😃😃 140 kayip var bugünKupon geldi ama lütfen emege saygı![]()
ben kapıyı gösteririmoynucaktimda yemedi 😃😃 140 kayip var bugün
Anaaa kupon tutmuşşben kapıyı gösteririmo kapıdan geçmek sizin tercihiniz :d daha ne yapayım
![]()
kardeşim kahinlik yapmıyorum ama bu gün göz gezdirdim cazip gelen seçenekleri paylaşayayım dedim arkadaşlar dikkate yine buna benzer bir durum olursa haberim ederim emin olabilirsinUsta kupon yaparsan özelden meaaj atsana bana ben pek aktif olamıyom mesaj atsan denk gelirim belki
Estağfurullah şans tabiki sadece tarzın hoşuma gitti diyelim senden nacizane ricamkardeşim kahinlik yapmıyorum ama bu gün göz gezdirdim cazip gelen seçenekleri paylaşayayım dedim arkadaşlar dikkate yine buna benzer bir durum olursa haberim ederim emin olabilirsin![]()
yarinda paylaşırmisinkardeşim kahinlik yapmıyorum ama bu gün göz gezdirdim cazip gelen seçenekleri paylaşayayım dedim arkadaşlar dikkate yine buna benzer bir durum olursa haberim ederim emin olabilirsin![]()
Tebrikler usta sen bi tıpster sayfa açsanaKuponu bets10dayken hazırladım bende para yok ama böyle bir kupon çıkarttım. Kasası olan arkadaşların degerlendirmesini tavsiye ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 5872