Selamünaleyküm @YumiYum77 hocam varmı bugüne kupon
Kupon won olmuş yaKuponu bets10dayken hazırladım bende para yok ama böyle bir kupon çıkarttım. Kasası olan arkadaşların degerlendirmesini tavsiye ederim...
Ekli dosyayı görüntüle 5872
bugün ki maçlar pek içime sinmedi kafama yatan birşey yokSelamünaleyküm @YumiYum77 hocam varmı bugüne kupon
Bu alemin yeni tipsteri sen misin @YumiYum77 ?bugün ki maçlar pek içime sinmedi kafama yatan birşey yok![]()
Çobansız köy bulmuş değneksiz dolaşıyor
Tipsterlikle işim olmaz kardo kimsenin karrını etkilemek istemem
O zaman bakiye yaptigimda ben de mac istmeye gelirimTipsterlikle işim olmaz kardo kimsenin karrını etkilemek istememsadece dün banko gördügüm kupon tavsiye ettim o geldi o sebeble böyle soruyolar
@fiorino21 bir kupon verdim tek golden yattı yaa sonuçda çogu tahminlerim dogruydu ama şimdi kendisi inkar edip vay efendim haticeye degil neticeye bak dicek ama olsun
canı sagolsn
![]()
Anlaştık kardo bak bugünki kuponu az önce paylaştım fikrini söyleO zaman bakiye yaptigimda ben de mac istmeye gelirim![]()
En son futbol maci izledigimde Ali Samiyen'deydim fener denizli'dee sampiyonlugu vermisti bizeAnlaştık kardo bak bugünki kuponu az önce paylaştım fikrini söyle![]()
benimde çok anladıgım söylenemez biraz idda gibi düşünüyorum okadarEn son futbol maci izledigimde Ali Samiyen'deydim fener denizli'dee sampiyonlugu vermisti bize
Ali samiyen cimlerine inmistik
Dusum artik futboldan ne kadar anliyorum![]()
Üzerinde değişiklik yapılıp değerlendirilir emeğine sağlık@bozok @lazio34 bir kupon çıkardım banko diyemem üzülmücek miktar atarsanız oynamak istemezseniz o başka @fiorino21 abi sende bak kafana yatıyosa at bizim için birşeyler
Ekli dosyayı görüntüle 5946
oynuyorum 🙂@bozok @lazio34 bir kupon çıkardım banko diyemem üzülmücek miktar atarsanız oynamak istemezseniz o başka @fiorino21 abi sende bak kafana yatıyosa at bizim için birşeyler
Ekli dosyayı görüntüle 5946
Düğünde mioynuyorum 🙂
heeDüğünde mi
Atıver göbecikleri
İnşallah gelir ben biraz süprze gittim sen gitmeÜzerinde değişiklik yapılıp değerlendirilir emeğine sağlık