Aktif bank kim oyle bi yer bendaha gormedimAktif banka başvur o genelde yuksek faızle herkese verıyor
Aktif bank kim oyle bi yer bendaha gormedimAktif banka başvur o genelde yuksek faızle herkese verıyor
Oda banka kardesm nerde oturuyorsun bak ilaki vardır her yerde varAktif bank kim oyle bi yer bendaha gormedim
FulyaOda banka kardesm nerde oturuyorsun bak ilaki vardır her yerde var
Vardır o zman başkan genelde n kolay bayılerı var alektrık su dogalgaz faturası ödeme yerlerı
Sen heralde alıp geri vermeyeceğin bi para düşünüyorsunbaskan tefeci agzımıza sıcar
yok adam gıbı tefecın varsa yollaSen heralde alıp geri vermeyeceğin bi para düşünüyorsun![]()
tefecımısınSen heralde alıp geri vermeyeceğin bi para düşünüyorsun![]()
Yok da sana tefeci de para vermez neyine güvenip verecek üzerine olan bisey var mıyok adam gıbı tefecın varsa yolla
arsalar var yeter mıYok da sana tefeci de para vermez neyine güvenip verecek üzerine olan bisey var mı
Sizde tefecileri geri zekalı sandınız önüne düşene para veriyor![]()
Sat onları 30 binini kullan niye akıl arıyorsunarsalar var yeter mı
Eyvallah yani agzina sicarlar ben zaten tefeye girmeyi dusunmuyorum bakalimBak kardeşim eğer tefeciden para alirsan 30.000 için ayda senden 3.000 para alır sana 27.000 olarak verir parayi ve sen borcunun tamamını hepsini kapatana kadar 3.000 lira aylık verirsin 30.000 lira kalır ayda 3.000 ödedin diye paran eksilmez yani
Sonun da yine 30.000 borcun olur ödemezsen 3 bin koyarlar her ay üzerine
Bilip bilmediğin mevzulara girme harcarlar vermezler gerci ama sağlam kefilin ya da ipotek vereceğin bise yoksa en azindan öğrenmiş olursun diye paylaştım