Ever15 demı baslıcak
Ever15 demı baslıcak
Ins artik bisey dagitalim dimiBl sans sunu dagatırsın bugun
Ben dun 5 beraberlık verdım 370 oran 3 tanesı geldı 4700 verıyordu mac vermem . sans yok sız bulun ben destekkerım gelecek macları yazında az para alalım 😝😝😝Ins artik bisey dagitalim dimi
senin şansın açık bugün içime doguyorBenim sans yok bu aralar oylama yapariz herkes gelsin
Bak yaasenin şansın açık bugün içime doguyor
Guzekmac bulunda kasa 1k olsunBak yaa
güzelmiş ah şansın olsaydı varya güzel para alırdınBak yaa
Ya reıs vallahı bıllahı o ıkı maca cıfte atyım bonus kuralı 2 oran kendı param olsa 45 orandan bı kupın yakalardım. 3 lu 2 lı kombınle bonus oldumu oran sartı var. Benım ısım salon sporu basket valeyboll buz hokeyı futbol vardı ona attıkgüzelmiş ah şansın olsaydı varya güzel para alırdın
Bı mac bulım durun baskete bakımYa reıs vallahı bıllahı o ıkı maca cıfte atyım bonus kuralı 2 oran kendı param olsa 45 orandan bı kupın yakalardım. 3 lu 2 lı kombınle bonus oldumu oran sartı var. Benım ısım salon sporu basket valeyboll buz hokeyı futbol vardı ona attık
Sanlı depladman 30 sayı yemez öyle hıssedıyorumBı mac bulım durun baskete bakım
1.7 oran vermıs 1400 deSanlı depladman 30 sayı yemez öyle hıssedıyorum
Buna oynariz 50 yle baslariz per handikapi ne bak bi analiz et1.7 oran vermıs 1400 de
OkBuna oynariz 50 yle baslariz per handikapi ne bak bi analiz et
Il per 10 han 1.65
Ev 18.5 altda oynanır bunlar fazla sayı atamıyor sen bılırsınIl per 10 han 1.65
Bol şans başkan250 liralik Kasamiz var Basketbol etkinliklerine katilanlar begenerek katilabilir sizin rollinginiz oldugu icin maclarida siz vericeksiniz katilanlar 15.00 gibi burda olursa tam takm yonetiriz rolling i
Aynen kımsenın hakkına gırmım fıkrımı söyledım. Bol sansBol şans başkan
hadi bakalım şans bizimle olsun250 liralik Kasamiz var Basketbol etkinliklerine katilanlar begenerek katilabilir sizin rollinginiz oldugu icin maclarida siz vericeksiniz katilanlar 15.00 gibi burda olursa tam takm yonetiriz rolling i
Kasa 1 k olur kısmetse herkes kazanırhadi bakalım şans bizimle olsun
Bol şanslar kardesim250 liralik Kasamiz var Basketbol etkinliklerine katilanlar begenerek katilabilir sizin rollinginiz oldugu icin maclarida siz vericeksiniz katilanlar 15.00 gibi burda olursa tam takm yonetiriz rolling i