ntv verir parayı senin bets10 da yüzde 100 yüzde 50 bonus hakkin varmi hicYa 10 tl elsik olur aner ekşe
400 olarak çek iptal edip boşa beklemeyelim 10 ve katlarını çektiriyolar 404 iptal edilecekYa 10 tl elsik olur aner ekşe
burdaydım işte kardeşim neden böyle yapıyosunBurda olman onemliyse biz sayfaya yazdık bı bak takip edenleri bu saatten sonra takip etmeyenler yok dedik kusura bakma o zaman bende Like birakim kupon tutsun gelim öyle bı dünya yok
kardeşim yanlış anlama ama hiçbi rollingte şans dileyip giden adamı eklediklerini gormedimburdaydım işte kardeşim neden böyle yapıyosun
@hasanuzalEjle hemsiri
kanka bak eskiden bilgibizden deydim orada rolling olur beğenen sans dileyene eklemezlerdi rolling sahibinin kararı sonuçta o ne derse orolling sahibi ekle diyor
ben sana genel olan biseyi soledim gir yada girme etkinlik sahibinin kararı sana bi garezim yokrolling sahibi ekle diyor size ne oluyor onu anlamadım
Ya bı dur sende kazananlar senin kadar ısrar etmiyo
şimdi yanlış anlaşılmasın parayla alakalı bisey degil buKurban olduğumun parasın
bura KuponBaz ama 10 lira için yaptığınız hoş değilkanka bak eskiden bilgibizden deydim orada rolling olur beğenen sans dileyene eklemezlerdi rolling sahibinin kararı sonuçta o ne derse o
aga ben bisey yapmıyorum alamazsın demiyorum sadece takip ediyordum dedin ya takip etmediğini soledim sadece bunda bi art niyet aramabura KuponBaz ama 10 lira için yaptığınız hoş değil
Bı uyanık senmisinrolling sahibi ekle diyor size ne oluyor onu anlamadım
Biz hak yemiyoz 10 TL muhabbetti degilbura KuponBaz ama 10 lira için yaptığınız hoş değil