aynen öyleoda bizde yok iste
aynen öyleoda bizde yok iste
sen nerelisinMemleketler neresi
G.antepsen nerelisin
Beyler cekim verdim yat icin papara verdiker herkesin emene saglık para gekir gekmez canere 250 atacamMemleketler neresi
Yine de canlı desteğe sorsana ne kadar sürermiş bide ilk çekim paparayla sıkıntı oluyor muBeyler cekim verdim yat icin papara verdiker herkesin emene saglık para gekir gekmez canere 250 atacam
senin de emeğine sağlık kesene bereketBeyler cekim verdim yat icin papara verdiker herkesin emene saglık para gekir gekmez canere 250 atacam
Caner isimleri cilarsin jak gecmesinBeyler cekim verdim yat icin papara verdiker herkesin emene saglık para gekir gekmez canere 250 atacam
değişiyor o bazen 10 dakikada gönderiyorlar bazen 2 3 saat buluyorYine de canlı desteğe sorsana ne kadar sürermiş bide ilk çekim paparayla sıkıntı oluyor mu
Hadi kesene bereket emeğine sağlık gelsin atacaz arkadaslarBeyler cekim verdim yat icin papara verdiker herkesin emene saglık para gekir gekmez canere 250 atacam
Ben yazdım onlar biliyo hasan eross ümit attı ya 44 li arkadaş hep hazım diyesim geliyoCaner isimleri cilarsin jak gecmesin
ha gecmesinCaner isimleri cilarsin jak gecmesin
emeğin e sağlık muro başkan
[/gecmesinCebiner isimleri cilarstin hak gecmesin
hazım mı 😁Ben yazdım onlar biliyo hasan eross ümit attı ya 44 li arkadaş hep hazım diyesim geliyo
Yazmadı ki kimse sakin ol 😂Eross hasan 44 li arkadaş atın gelince atarım zırt pırt geldimi diye yazmayın gelince direk atacam