Bekşerim😙😙Cumadan sonra burdayiz
Anlamiyonki tel konuşuruz yazarım burayadediginiAynen sen jpnu acarsin et yapariz lasa 100 100 hedef 500 500 daatim 250
100 betyap atacam 100de free bet veriy cevrim 1.5 tek lati ayri mac yapacaz ana para 500 cekim 125 daatim bpnus 50ü 125 daatimAnladığım şu dünkü dağıtımı yapcaz 100 Aycan 500 olursa yine dağıtım dogrumu
Başkan sensin😀Böyle yapacaz dünki tyi 😙😙
Est herles lazansin reis sikinti ykBaşkan sensin😀
Benide etiketler misin yeni konu açılırsaBugün şöyle yapalım rollin başlayınca ilk 20 dakikadan sonra gelenler dahil etmeyelim diğer arkadaşlara kuponlar gelirse sağlam biseyler göndeririz başkan 125 ten
Top senfe macşarida beraber seceriz icimixize sinerse. Gene agar agaryapariz acelemiz ypk gec oşsun geşsin😝😝Bugün şöyle yapalım rollin başlayınca ilk 20 dakikadan sonra gelenler dahil etmeyelim diğer arkadaşlara kuponlar gelirse sağlam biseyler göndeririz başkan 125 ten
YaniTop senfe macşarida beraber seceriz icimixize sinerse. Gene agar agaryapariz acelemiz ypk gec oşsun geşsin😝😝
Etilet cejilis canerde ben karismadim larismamdaTop senfe macşarida beraber seceriz icimixize sinerse. Gene agar agaryapariz acelemiz ypk gec oşsun geşsin😝😝