Takip le bitmiyo canlı takipBeni de alirsin artik bende takiplicem
Takip le bitmiyo canlı takipBeni de alirsin artik bende takiplicem
Tamam iste canli takip diyorum ya takip etcem maciTakip le bitmiyo canlı takip
Boş boş konuşup moralimizi bozacaksan hiç gelmeTamam iste canli takip diyorum ya takip etcem maci
Ben bi hmd yi sevmiyorum umit00Boş boş konuşup moralimizi bozacaksan hiç gelme
Hmd gelmito ki konuyaBen bi hmd yi sevmiyorum umit00
Ayrica birazda ben nasiplenryim yahu hep ayni kisiler kac gundur kapiyo🙃
O zaman tamamdiirrr ne zaman baslari biliyon mu bro,muratboyHmd gelmito ki konuya
Konuya ilk geldiğünde takipleseydin sende alırdın payını broBen bi hmd yi sevmiyorum umit00
Ayrica birazda ben nasiplenryim yahu hep ayni kisiler kac gundur kapiyo🙃
Bilmiyorum gelir illakiO zaman tamamdiirrr ne zaman baslari biliyon mu bro,muratboy
Hep ortalarinda geldim bro sizin hakkiniza girmemk icin sustum🤦♂️Konuya ilk geldiğünde takipleseydin sende alırdın payını bro![]()
Pazarlik degil he0 belli kisiler almis kac gundur dedim ki bende takip etsem alir miisnizadam pazarlık yapıp da geliyo![]()
ya bırak senin ne halt olduğunu cümle alem biliyoPazarlik degil he0 belli kisiler almis kac gundur dedim ki bende takip etsem alir miisniz
günaydınGünaydın beyler
Ben ne haltmisim ksrdesim sen yokken ben vardim ulan burda bi kere bile kotu biseyde ismim duyulmadi boş yapmaya bırak senin ne halt olduğunu cümle alem biliyo
vardın da ne yaptın ? baya kötü bişeyle ismin duyulmamışBen ne haltmisim ksrdesim sen yokken ben vardim ulan burda bi kere bile kotu biseyde ismim duyulmadi boş yapma
O hmd ve tayfasi ile terstim burda ve onlar gitti doğal olarak şuan kimseye ters degilim ama sen bana atar yapmaya baya meraklisin hoşlaşmiyorsanda bu iftira atmana olanak saglamiyor,yoksay geçvardın da ne yaptın ? baya kötü bişeyle ismin duyulmamışhakkında iyi bişey söyliyen mi var
![]()
yok sayıyorum zatenO hmd ve tayfasi ile terstim burda ve onlar gitti doğal olarak şuan kimseye ters degilim ama sen bana atar yapmaya baya meraklisin hoşlaşmiyorsanda bu iftira atmana olanak saglamiyor,yoksay geç