Tanışıyosunuz galiba baksana baya sıkı fıkısınız 5 dakikadaHızlısın bakıyorum. İyiyim sağol sen nasılsın![]()
Tanışıyosunuz galiba baksana baya sıkı fıkısınız 5 dakikadaHızlısın bakıyorum. İyiyim sağol sen nasılsın![]()
😂😂😂😂😂😂Tamam tesekkur ederum
Ordulusun herhalde fatsadan bi bagimiz var biizmde
Siz aynı okuldamı okuyosunuzTanışıyosunuz galiba baksana baya sıkı fıkısınız 5 dakikada
Neden guluyon yahu 52 gorunce ordulusun sandim😂😂😂😂😂😂
kanka sen dün yoktun nerden biliyon 22 şubatta üye olmuşun12 12buçuk gibi gelirim demişti dün
tanışıyorlar onlarS
Siz aynı okuldamı okuyosunuz
Hayır ona gülmedim devlet dairesinde işin olurda hemşerine denk gelirsin de oooo hemşerim şu benim işi hallet dersin ya aklıma öyle bişey geldi😄😄😄😄Neden guluyon yahu 52 gorunce ordulusun sandim
Nerden anladın ümittanışıyorlar onlar
HahahahahahahaHayır ona gülmedim devlet dairesinde işin olurda hemşerine denk gelirsin de oooo hemşerim şu benim işi hallet dersin ya aklıma öyle bişey geldi😄😄😄😄
Ederiz sorun degilHahahahahahaha
tanişasi,muhabbet edesim geldi.Muratboy gelene kadar
knk ben gelecekten geldim kasayı 3 k yapıyoruz muroya da bi tel alıyoruz 😁kanka sen dün yoktun nerden biliyon 22 şubatta üye olmuşun![]()
![]()
Sen ban felan mi yedinknk ben gelecekten geldim kasayı 3 k yapıyoruz muroya da bi tel alıyoruz 😁
ban mıSen ban felan mi yedin
Eskiyi biliyon galiba buralardansin hanu eski heabin ban felan mi yedi anlamadim kiban mı
bu yakışmadı aga
Aynenbu yakışmadı aga
Tamamdir bilgi iicn sag olMuro 1 saate gelecekmiş hbr olsun işi varmis