Valla alemsın seslı guşdum😝😝😝mod begenmeyene yok dedı valla😝😝😝O benimkinin 😁😁😁begensin
Valla alemsın seslı guşdum😝😝😝mod begenmeyene yok dedı valla😝😝😝O benimkinin 😁😁😁begensin
Yok @Nach00 şimdide bugün içinde halldecem dedi dün sabah 9 da demişti şimdi bugün içinde oldu bakalım akşam da yarına ertelenmezseKardeşim naptin dedin mevu hallettin
Bızımde 3 etkınlık ykan oldu papara bozul sıte su badmıs vsvs bakalım.. Bugun burdan kazanırız ısallahYok @Nach00 şimdide bugün içinde halldecem dedi dün sabah 9 da demişti şimdi bugün içinde oldu bakalım akşam da yarına ertelenmezse
Nasıl bir yartik anlamadimYok @Nach00 şimdide bugün içinde halldecem dedi dün sabah 9 da demişti şimdi bugün içinde oldu bakalım akşam da yarına ertelenmezse
3adassaat 2 de mi başlıyoruz
Anlet sermete kaldı gusell😝😝Bızımde 3 etkınlık ykan oldu papara bozul sıte su badmıs vsvs bakalım.. Bugun burdan kazanırız ısallah
Demeyle olsaydi şimdiye zengindik 😁😁😁Valla alemsın seslı guşdum😝😝😝mod begenmeyene yok dedı valla😝😝😝
Napalım reıs umud fakırın ekmegı bu gun cok ınanıyorum buraya enerjı superDemeyle olsaydi şimdiye zengindik 😁😁😁
Bız larısmıyak talıp edel 😝😝Hedef 1200. Kişi başı 100 ne güzel olur
OnsNapalım reıs umud fakırın ekmegı bu gun cok ınanıyorum buraya enerjı super
Halemı beklıyoz stardı versın alır gıderız aynaya kadar 😝😝
30 dk olmadan baslarızHalemı beklıyoz stardı versın alır gıderız aynaya kadar 😝😝
4 5 oran bız teklı 2 lı yapıyorlar atep by step yavas yavas yapıyırlar ddaa guzek4-5 oran çıkarıp 250 basarız 1000-1250 arası gelirse dağıtım olur kafanıza yatarsa
Dur beenım garantı olsun😝😝😝Yarim saate basliyoruz