Acele ediyor bak akşam oldu tek tek Atsaydik 6da hedef TM di2 per verselik biterdi kismet
Acele ediyor bak akşam oldu tek tek Atsaydik 6da hedef TM di2 per verselik biterdi kismet
Reis bürda 2 3 kisi yüzünden yol aceşe etme fişan dedik bu şiğ sişe 1. Yari badla 2 yari badşa değismez lısmetAcele ediyor bak akşam oldu tek tek Atsaydik 6da hedef TM di
Gaza getirdişer mac sonü die sike liği 1. Yari biri 2 yari bbiri aliyAcele ediyor bak akşam oldu tek tek Atsaydik 6da hedef TM di
Aynn oyleGaza getirdişer mac sonü die sike liği 1. Yari biri 2 yari bbiri aliy
Acele ettiren çok mesela ben rolling önceden çok yapardım şimdi bu nedenlerden dolayı yapmıyomReis bürda 2 3 kisi yüzünden yol aceşe etme fişan dedik bu şiğ sişe 1. Yari badla 2 yari badşa değismez lısmet
Lısmet valla tel tel yapsal tütardi neyin aceşesi. 4 lrs aşprdil fenami pda gittiAcele ettiren çok mesela ben rolling önceden çok yapardım şimdi bu nedenlerden dolayı yapmıyom
Bu yişmete laşdi 50 atyimLısmet valla tel tel yapsal tütardi neyin aceşesi. 4 lrs aşprdil fenami pda gitti
Ms 1 pşmasi gerel mac ypştü attimBu yişmete laşdi 50 atyim
1 gemesi grelMs 1 pşmasi gerel mac ypştü attim
gasquet vermez maçı1 gemesi grel
1.4 dü oran attim napim msc ypltü balaşimgasquet vermez maçı
Jade 1
inşalla kazanır
Tenis taip etmem atyim vala bem baslet bız joşey pynarim3 0 kade 1 hell
valla ne yazdığını anladıysam arap oluyımTenis taip etmem atyim vala bem baslet bız joşey pynarim
Arkadaşın tel ekranı kırıkmış o dan bazı harfler sorunluvalla ne yazdığını anladıysam arap oluyım