Öyle bu islerYa bı sayfanın düzenini laf atıp kaçan kişi bozuyo hdmbjk hiç bı suçu yok niye o şahsa bakmiyonuz hemen sayfada 9.10 kişi var sucluyonuz
P laraltersiz lacti millete küfretti cevağ verdiler oşay bittihuzuru kaçırmaya çalışan arkadalar olur ya o arkadaşta öyleydi geldi laf attı kacti
Kimse girmiyo kardesim ki atan belli eden belli o attı laf ben ettimTakmayın öyle malları o burda yok simdi siz birbirinize giriyorsunuz gerek yok
Valla kardeşim yine gelsin yine ederim ben kimseye durduk yere etmem başkasına yalakalık içinTamam beyler olay bitti bir dahakine raparlayin yeter
Biz birbirimize giremiyoz 3 önceki sayfada kim önce ne demiş madem bakmiyonuz tam bakılsın öyle laf atmaya düzen bozuyonuz deneyle olmuyoTakmayın öyle malları o burda yok simdi siz birbirinize giriyorsunuz gerek yok
Tamam kapatalım mod larimizda daha dikkatli olursa sevinirizKimse girmiyo kardesim ki atan belli eden belli o attı laf ben ettim
öyle olayları da rapor etarkadaşlar söyleme gereği duydum kimseyi rencide edici bir hareket yapmadım bugune kadar özelden para istemeyin
bir dakine iyi olmam saygılar
Hemen istiyorumarkadaşlar söyleme gereği duydum kimseyi rencide edici bir hareket yapmadım bugune kadar özelden para istemeyin
İsteyenin adını ver kardesimarkadaşlar söyleme gereği duydum kimseyi rencide edici bir hareket yapmadım bugune kadar özelden para istemeyin
evet başkan en son oluru neKonuya odaklanalim
Zamanında abi çekti atmadım böyle oldukarkadaşlar söyleme gereği duydum kimseyi rencide edici bir hareket yapmadım bugune kadar özelden para istemeyin
Ben 😂İsteyenin adını ver kardesim