Yarın dedin cumartesi diyorsunDaha para cekimi yapmadim ony yani sira papara limitleride dolu biliyosunuz cuma cumartesi herkes e payini alacak
Yarın dedin cumartesi diyorsunDaha para cekimi yapmadim ony yani sira papara limitleride dolu biliyosunuz cuma cumartesi herkes e payini alacak
Benim payım kalsın kb da yarın deyip salliyonDaha para cekimi yapmadim ony yani sira papara limitleride dolu biliyosunuz cuma cumartesi herkes e payini alacak
elden almıyormuydun cekimleriDaha para cekimi yapmadim ony yani sira papara limitleride dolu biliyosunuz cuma cumartesi herkes e payini alacak
Sazan gibi bı atlama hakkım senin olsunBeyler bu kadar sabırsız olmayın yaa cuma cumartesi diyor okuma yazmanız mi yok almak istemeyen yorum da yazmasın
Adam hakli biraz da mod sun böyle bir konuyu cozemiyceksenBenim payım kalsın istemiyorum
Adam hakli biraz da mod sun böyle bir konuyu cozemiyceksen
bunun payınıda bana verinBenim payım kalsın istemiyorum
Al senin olsunbunun payınıda bana verin
Cekimi elden aliyorum bu aksam yarin alicam da gonderim icin limit yokelden almıyormuydun cekimleri
Verelimbunun payınıda bana verin
Al senin olsun
Ben paranizin ustune yatmiyorum gondericez diyoruzAdam hakli biraz da mod sun böyle bir konuyu cozemiyceksen
Yok kardeşim senin olsuntakılıyorum kızma 😁
sorun yokCekimi elden aliyorum bu aksam yarin alicam da gonderim icin limit yok
Keske tum dunyadaki insanlar boyle anlayisli olsalar sorunlar gormemezden gelmeseler guzel olur da yapacak bisey yoksorun yok
Bak kardeşim limit olmadığını dün niye söylemedin o zaman mesele burda 5-10 meselesi değil siz meselesi kimse 10 TL ile zenginde olmaz ama yarın cekecem deyip ertelemwn limit yoksa başkasına atarsın yine atarsın hayatta söz benim için önemlidirKeske tum dunyadaki insanlar boyle anlayisli olsalar sorunlar gormemezden gelmeseler guzel olur da yapacak bisey yok