kanka sana güvenim sonsuz zaten senin işin görülsün bosver bizi onun için ugrasiyorumAr ben yatacam para gekirde canere atarim merak etmeyin sözümü yemem
Senden şüphemiz yok kardeşimAr ben yatacam para gekirde canere atarim merak etmeyin sözümü yemem
Ar yarin 100 ana para 100 bonys etjinkij yapacam 300 500 neyse daatacam cekersem bırda olunSenden şüphemiz yok kardeşim
Bu kadro gelsin beraber laxanakimAr yarin 100 ana para 100 bonys etjinkij yapacam 300 500 neyse daatacam cekersem bırda olun
Uyuyacak mısın şimdiYarim bi 500 daatakim lazanca göre
Napim oara ypk anca sabah cehim verir cekerdem etjinkil devan sözUyuyacak mısın şimdi
Betyapta promosyon bitmiş heraldeBetyaptan oynucaz sikinti cikmaz orda
Sprum değil para varsa site buşurum baska site bulunur öyleden sonra gejinBetyapta promosyon bitmiş heralde
Sifre vermedi himkij istedi bityi bpnus jink atti bu gün prdan pynucaktim tm serefsiz siteSprum değil para varsa site buşurum baska site bulunur öyleden sonra gejin
Yarın sağlam buluşalım da allah kerim kazanırız dayı hadi iyi gecelerSifre vermedi himkij istedi bityi bpnus jink atti bu gün prdan pynucaktim tm serefsiz site
Ey cumadan sonra gekirim etkinkik yspar lazaniriz a.e oYarın sağlam buluşalım da allah kerim kazanırız dayı hadi iyi geceler
Bu kadro 😄😄😄Bu kadro gelsin beraber laxanakim