Ayip ettinYeni rollingte sıkı takip yapar her 5.6 dak bir msj atarsanız olmaz
Ayip ettinYeni rollingte sıkı takip yapar her 5.6 dak bir msj atarsanız olmaz
Ya bos vicışmayin istedim dewm ecerim paranizi slınbu rolling çabuk bitti
Gene yapariz bos cikmayin istedimYa bos vicışmayin istedim dewm ecerim paranizi slın
betyap ta çok yapma bosverYa bos vicışmayin istedim dewm ecerim paranizi slın
Bı bak kendin 291 sayfadan buraya dün hemsirede vermedik aynı şekilde kimsenin hakkını yiyemem kusura bakmayinAyip ettin
Başkan dersteydim inanmazsan hocayı çekip atayımHasan Eros ümit hemsir sizlere atcam diğer arkadaşlar takip değil uyanıklık yapmış toplasan 291 sayfadan buraya 7 msj var kusurada bakmasınlar baştan yazmıstim
Her roling de haklarini vermissin zaten dün olmayabilir biri ama bugün takip etmişse bunu niye dune bağlıyorsun Bn burda yeni değilim caner ne rolingler gordum ve yaptim tebrikler bolsansBı bak kendin 291 sayfadan buraya dün hemsirede vermedik aynı şekilde kimsenin hakkını yiyemem kusura bakmayin
Mac cpkkCejimleri verdim 150 canere atacam gene yapariz ıfsk bisey sılıntı ypk
Sen o zaman yeni rollingte dene şansını ne dim kuralı baştan koydukBaşkan dersteydim inanmazsan hocayı çekip atayım![]()
@Muratboy dersteydimCejimleri verdim 150 canere atacam gene yapariz ıfsk bisey sılıntı ypk
kesene bereket başkanCejimleri verdim 150 canere atacam gene yapariz ıfsk bisey sılıntı ypk
kaç kişiye atcan başkanSen o zaman yeni rollingte dene şansını ne dim kuralı baştan koyduk
Ama yazabildigim kadar yazıyordumSen o zaman yeni rollingte dene şansını ne dim kuralı baştan koyduk
Bizde kural kuraldır çizgiden çıkmam şenlik değil bu genelAma yazabildigim kadar yazıyordum
Ama kupon başlamadan da burdaydim bakabilirsinizBizde kural kuraldır çizgiden çıkmam şenlik değil bu genel
Burdaydin ama bı bak 291 bu yana maç bitene kadar kaç msj varKuponlar yapıldığında burdaydin ve takipteytim kazanlara tebrijler