Beğenmek değil amaç o zaman herkes beğensin maç bitimi gelsin adamlar burda dakika dakika skor yazıyı heycan yaşıyo onların hakkını yediremem kusura bakmaBegenilerim var 291 den bu yana çoğunu beğendim bence haksızlık
Beğenip gitmedim dostum takipleri görüyordum takipleri beğendim her dk ama yazamadım senin dediğin farklı sadece bir begeji yapıp gitmedim arada yazdım çoğunu da beğendimBeğenmek değil amaç o zaman herkes beğensin maç bitimi gelsin adamlar burda dakika dakika skor yazıyı heycan yaşıyo onların hakkını yediremem kusura bakma
Kardeşim 291 mesajın bugün mu yazdınız etkinliğimiz bitmiş yeni etkinlik yaptınız Bn ona katıldımBurdaydin ama bı bak 291 bu yana maç bitene kadar kaç msj var
Sayfadan bahsediyor bak 291.300 arasinaKardeşim 291 mesajın bugün mu yazdınız etkinliğimiz bitmiş yeni etkinlik yaptınız Bn ona katıldım
tayfuna çok denk geldim benSayfadan bahsediyor bak 291.300 arasina
@Caner52Beğenip gitmedim dostum takipleri görüyordum takipleri beğendim her dk ama yazamadım senin dediğin farklı sadece bir begeji yapıp gitmedim arada yazdım çoğunu da beğendim
Bak bakalım varmiyim yokmiyimSayfadan bahsediyor bak 291.300 arasina
Baktım yazıp 5.6 dak bir yazmış cikmisblackwin de yazıyodu baya sanki
Kardeşim dediğim gibi çok yazamadım ama takiplerinizi beğeniyordum ama anlatamıyorumblackwin de yazıyodu baya sanki
Beyler betyap 342 kasamu 1.5 den tek cevir diyor istwr parca parca ister tek mac napalimkesene bereket başkan
Dostum dersteydim gerekli açıklamayı da yaptım almiyorsaniz da daha ne diyimBaktım yazıp 5.6 dak bir yazmış cikmis
tek maça vur muroBeyler betyap 342 kasamu 1.5 den tek cevir diyor istwr parca parca ister tek mac napalim