o yollar onda sıkıntı olmazyalan oldu desene
o yollar onda sıkıntı olmazyalan oldu desene
göndermesi sorun değil de dediği zaman burada olmadi bi açıklama yapması lazimdio yollar onda sıkıntı olmaz
Aynen haftasonu demişti en azından bir açıklama yapsaydı daha iyi olurdugöndermesi sorun değil de dediği zaman burada olmadi bi açıklama yapması lazimdi
elbet gelince bi açıklama yapar bakalımgöndermesi sorun değil de dediği zaman burada olmadi bi açıklama yapması lazimdi
BekliyoruzMuro suprizmi yapcan ses yok
WaitingggMuro suprizmi yapcan ses yok
Ar carsı buraya uzak ben sivasta köyde yasıyorum saat badı araba var kar buz anca geldimgöndermesi sorun değil de dediği zaman burada olmadi bi açıklama yapması lazimdi
Bankada sıkıntı var kredi kart yatırım nerde var atalim orayaAr carsı buraya uzak ben sivasta köyde yasıyorum saat badı araba var kar buz anca geldim
sana demiyoz kral baika birineAr carsı buraya uzak ben sivasta köyde yasıyorum saat badı araba var kar buz anca geldim
Paparama para atamafım akbank ve garanti güncellemede karyla yat yapacagım site varmıBankada sıkıntı var kredi kart yatırım nerde var atalim oraya
sivasin neresi baskanBankada sıkıntı var kredi kart yatırım nerde var atalim oraya
Kartla yatırım hangi siteler var prizma haricPaparama para atamafım akbank ve garanti güncellemede karyla yat yapacagım site varmı
Zara merkeze 70 kmsivasin neresi baskan
restbet var diye biliyomKartla yatırım hangi siteler var prizma haric