Ya hepsi pismanlik ama alalen şike döndü şu maçtaoyunlarda hangisi pişmanlık degil ??
Ya hepsi pismanlik ama alalen şike döndü şu maçtaoyunlarda hangisi pişmanlık degil ??
Bazen boyle istisnalar da oluyor dogruBende oyle yaptim deplasman yener orani 1.12 idi 2.ceyrek kazanir dedik gitti 9 fark daha yedi
yaniiiiHepsi ayni
şike olmazsa iddaa site nasıl para yiyecekYa hepsi pismanlik ama alalen şike döndü şu maçta
Yuklemedilermi bonusunuu😃😇😇yaniiii
fazla yüklemişler :FYuklemedilermi bonusunuu😃😇😇
Kiyak gectiler o zaman 😂fazla yüklemişler :F
geçmiş olsunYa bu basketbol kadar rezil bir oyun yok bu oyunda şike kim yok diyorsa dümen yapıyor en büyük şike basketbol da .
Allah belani versin cedevita
7De0 yapan takıma 2 ceyrek ezilerek yenildin kollariniz kopsun
hee daha yüklenmeyen kıyakKiyak gectiler o zaman 😂
Yine sana denk gelmiş nefret ettim basketten senin başına gelenleri gördükçeYa bu basketbol kadar rezil bir oyun yok bu oyunda şike kim yok diyorsa dümen yapıyor en büyük şike basketbol da .
Allah belani versin cedevita
7De0 yapan takıma 2 ceyrek ezilerek yenildin kollariniz kopsun
Yuklenir kanka sponsor nede olsa 😉hee daha yüklenmeyen kıyak![]()
maç mı kaldıYuklenir kanka sponsor nede olsa 😉
Abi goruyorsun dimi yemin ederim 16 - 17 kasımdan sonra basket kime oynasam rakip hep seri yaptiYine sana denk gelmiş nefret ettim basketten senin başına gelenleri gördükçe
içinden gecenin tersine verecen :dAbi goruyorsun dimi yemin ederim 16 - 17 kasımdan sonra basket kime oynasam rakip hep seri yapti
Yarin yaparsin artikmaç mı kaldı![]()
Çok arka arkaya geldi herşey iyi başlıyor bi anda oyun terse dönüyor neler gördük beraberAbi goruyorsun dimi yemin ederim 16 - 17 kasımdan sonra basket kime oynasam rakip hep seri yapti
yarına kalırsa iyi sallarım bir maç a ztn yok ztn yokYarin yaparsin artik