olmaz gördüm birkere söyler misin kafam dagıldı ahaaaKonu çok farklı bi noktaya doğru gidiyor 😂 görmedin say 😂
olmaz gördüm birkere söyler misin kafam dagıldı ahaaaKonu çok farklı bi noktaya doğru gidiyor 😂 görmedin say 😂
Sen özele neden bakmıyorsun kardeşim hayırdır bi sorun sıkıntı mi vsr aramizdaban ban ban 😄😁😄😁
O kendine forum actiaynnn orada mı o yaaaaa
hadi beeee forum sayfası neeeee biliyooO kendine forum acti
Bizim kiracı hasta abi 18 ay oldu 😂Hasta mi var
Kralbonushadi beeee forum sayfası neeeee biliyoo
Allah o.kiracının belasini vere hala cikmadi mi evden 😅😅Bizim kiracı hasta abi 18 ay oldu 😂
konuşmadan çıkmıştım yenisini aç 😄Sen özele neden bakmıyorsun kardeşim hayırdır bi sorun sıkıntı mi vsr aramizda
Yok yemin ederim 2 gün önce dedi ki her ay 2000 olarak ödeyeceğim sabredin 😂Allah o.kiracının belasini vere hala cikmadi mi evden 😅😅
iyi oldu ya bakım ona bn bnm dostum adma o yaaaa cok sagolKralbonus
Ee tabi müdür olmak böyle birşeykonuşmadan çıkmıştım yenisini aç 😄
Heralde pili pirti toplayip kaçacak 😅Yok yemin ederim 2 gün önce dedi ki her ay 2000 olarak ödeyeceğim sabredin 😂
Kaçamaz babası da diğer sokakta oturuyor 😂😂Heralde pili pirti toplayip kaçacak 😅
elmas üyemi yapsak seni abi 😅😅Heralde pili pirti toplayip kaçacak 😅
Babasina taşınır belki evi bıraksında 😅Kaçamaz babası da diğer sokakta oturuyor 😂😂
Harbiden bazilari gold üye herkes olabiliyor mu 😅elmas üyemi yapsak seni abi 😅😅
1 k üstü msj ama torpil geçelim sana abiHarbiden bazilari gold üye herkes olabiliyor mu 😅
Adamm 😅1 k üstü msj ama torpil geçelim sana abi
Bende isterim sonra ama 😀😀1 k üstü msj ama torpil geçelim sana abi
Abi ben yarina 1k hatta 2k olurum.ondanBende isterim sonra ama 😀😀