Ona hiç şüphe yok şimdi onlar düşünsün 😀😀Abi ben yarina 1k hatta 2k olurum.ondan
Ona hiç şüphe yok şimdi onlar düşünsün 😀😀Abi ben yarina 1k hatta 2k olurum.ondan
ban ban 😂😄😂😄😄😂Ona hiç şüphe yok şimdi onlar düşünsün 😀😀
Yapma lider gidiyorum yakarsın beni 😀😀ban ban 😂😄😂😄😄😂
Beni banlayacakYapma lider gidiyorum yakarsın beni 😀😀
Osman burası çok huzurlu değilmi 😀Beni banlayacak
huzur dolu 😊😊Osman burası çok huzurlu değilmi 😀
Hiç huzurlu değilim ben hood da cumhurbaskani idim 😅 burada agza bile degilizOsman burası çok huzurlu değilmi 😀
Valla hiç o bana bunu yaptı o paramı çaldı konuları yok tertemizhuzur dolu 😊😊
Bu ödül sana gider bak görürsün hele bi sayfa açalım yürür gidersinHiç huzurlu değilim ben hood da cumhurbaskani idim 😅 burada agza bile degiliz
Aynen abi yarin bi konu açalım yarin ben 2 3k olayim 😅Bu ödül sana gider bak görürsün hele bi sayfa açalım yürür gidersin
Buraya biri senin konu başlığını açmıştı adını hatırlamıyorum etkinliksiz hava sahası diyeAynen abi yarin bi konu açalım yarin ben 2 3k olayim 😅
O zaman yarın bi ares 20+20 yolu gözüktüAynen abi yarin bi konu açalım yarin ben 2 3k olayim 😅
Ozeniyorlar ama cozemiyorlar 😅Buraya biri senin konu başlığını açmıştı adını hatırlamıyorum etkinliksiz hava sahası diye
Musto donseydi belki simdi yapardık n😅O zaman yarın bi ares 20+20 yolu gözüktü
Dan Bilzerian dı galibaOzeniyorlar ama cozemiyorlar 😅
Peaky blindersSon donemde izlediginiz enfes dizi var mi?
Yabanci ve enfes olmasi sart 😂Son donemde izlediginiz enfes dizi var mi?
Peaky blinders sarmadi hic 4 5 bolum izledimPeaky blinders
Visavis
Visavis süper osmanın tavsiyesi ile izledim zulema zahir aşık oldum karıyaSon donemde izlediginiz enfes dizi var mi?