şimdi çekemem maalesef
şimdi çekemem maalesef
Avrupanın bonusumu kirvemdeneme bonusu 250 max zaten oldum
İyi yapmışın hadi hayırlı olsunyeter zaten abi 234 tl 50 yatırırsam kaybedersem diye bu kadar kastım![]()
Sabırlı adamsın helal olsun ben tek kupon yapmıştım 😂deneme bonusu 250 max zaten oldum
evet kirve güvenilir mi bu site sen konu açmıştın galibaAvrupanın bonusumu kirvem
sağol reisİyi yapmışın hadi hayırlı olsun
ben mi en son söylenecek kişiSabırlı adamsın helal olsun ben tek kupon yapmıştım 😂
Ben yatırıp çekmiştim. Öderler seninkinide ipnelik çıkmazsaevet kirve güvenilir mi bu site sen konu açmıştın galiba
atm den mi havale yaptılar kirveBen yatırıp çekmiştim. Öderler seninkinide ipnelik çıkmazsa
Valla inan hiç hatırlamıyorum.atm den mi havale yaptılar kirve
sağol kirveValla inan hiç hatırlamıyorum.
Ne demek köylüm güle güle harca.sağol kirve![]()
Atm ile mi gönderiyorlarmış havaleyle miGaliba para sitede kalacak ya havale çekimine korkuyorum
Papara teklif et paparayla yatırım yapayım de papara ile atsınlar bi de bu ilk çekim havale mantığı nedir bilgin var mı niye havale sart koşuyolarGaliba para sitede kalacak ya havale çekimine korkuyorum
atm den de göndeririz dedi ama geçen hafta kalebette çekim yapacaktım ilk çekim havale dediler atm mi dedim evet dediler baktım cepten yollamışlarAtm ile mi gönderiyorlarmış havaleyle mi
Bazı siteler koyuyor bu şartı nedensePapara teklif et paparayla yatırım yapayım de papara ile atsınlar bi de bu ilk çekim havale mantığı nedir bilgin var mı niye havale sart koşuyolar
Hayırdır naptılar köylüm@lazio34 kirvem bu arada bugün loca ufaktan tokatlıyordu beni nerdeyse 🙄
O zaman bekle gündüz 11 12 gib özellikle belirt atm diye bu saatte atm çekim göndermezler zatenatm den de göndeririz dedi ama geçen hafta kalebette çekim yapacaktım ilk çekim havale dediler atm mi dedim evet dediler baktım cepten yollamışlar