Hasan kim kanka 10 kisi falan drmissinyadegil sanırım ilk 30 kişi mi ekletecem dedi yorumda
Hasan kim kanka 10 kisi falan drmissinyadegil sanırım ilk 30 kişi mi ekletecem dedi yorumda
betbir di galiba sonradan döndü arkadaş sadece yeni üyelere dedidegil sanırım ilk 30 kişi mi ekletecem dedi yorumda
Yeni uyelre zaten site kendiside ekliyorbetbir di galiba sonradan döndü arkadaş sadece yeni üyelere dedi
Karashan aha bu kişiHasan kim kanka 10 kisi falan drmissinya
o vardı ben onu biliyorum başka kişi olabilirYeni uyelre zaten site kendiside ekliyor
aynen yaniYeni uyelre zaten site kendiside ekliyor
o 30 farklı o bonus du papara ayrıbetbir di galiba sonradan döndü arkadaş sadece yeni üyelere dedi
Hasan diye capslok mu diyosunKarashan aha bu kişi
hm aynı kişi mi pekio 30 farklı o bonus du papara ayrı
@Karashan aha yazdım ya kullanıcı adınıHasan diye capslok mu diyosun
evetthm aynı kişi mi peki
Anladim reis napiyon bakalim erken kalkmissin ya bugun@Karashan aha yazdım ya kullanıcı adını
iş yaş o zaman
ya hastayım normalde sabah ın köründe üşüdüm mi bokrekler agrıyor uyumaya çalısyorum şimdi 2 su bardagı ile cay içtim ısındımm buraya geldimAnladim reis napiyon bakalim erken kalkmissin ya bugun
yaş mı kurumu bilmem kendi kaybederiş yaş o zaman
Gecmis olsun nane icyok
ya hastayım normalde sabah ın köründe üşüdüm mi bokrekler agrıyor uyumaya çalısyorum şimdi 2 su bardagı ile cay içtim ısındımm buraya geldim
aynenyaş mı kurumu bilmem kendi kaybeder
geçmiş olsunyok
ya hastayım normalde sabah ın köründe üşüdüm mi bokrekler agrıyor uyumaya çalısyorum şimdi 2 su bardagı ile cay içtim ısındımm buraya geldim
😂 😂 😂nane içilmiyornane cayı içerim
![]()