Ben isinamadim burayaHepimiz 10 gün burdayiz
Ben isinamadim burayaHepimiz 10 gün burdayiz
Ne kadar bekleriz kimbilirBen isinamadim buraya
Mesaj saniyesi veklemiyoruz amaBen isinamadim buraya
İsinirsi zamanla kardeş yeni olduğu için acele etme belki bura şanslı yerimiz olur TM hood güzeldi ama ne yapalım adminler cozunse geçeriz evimizeBen isinamadim buraya
Mesaj saniyesi beklemiyoruz galiba burda😊Kapanicak sanirim isler degisti gibi
Yaktirdin reis
Çalışıyoruz arkadaşlardosya boyutları büyük biraz zaman olacak ama bitireceğiz 24 saat içinde
Hadi ins 24 saat iyiymis
Çalışıyoruz arkadaşlardosya boyutları büyük biraz zaman olacak ama bitireceğiz 24 saat içinde
🙂dönüşümüz muhteşem olacakgüzel etkinlikler havada uçuşacak
![]()
Vol5 i bekleriz bu sefer ☺dönüşümüz muhteşem olacakgüzel etkinlikler havada uçuşacak
![]()
Sadece mekan değiştirdik yine hep beraberiz sen attığın 200 msj üzülüyorsan yazıkCok degil belki 2 aydir bonushood daydım ama benimsemiştim orayı 200 mesajim var belki ama hakkaten özledim nerdesin bonushood
Mesajinda degilim dadaş ozledik sadeceSadece mekan değiştirdik yine hep beraberiz sen attığın 200 msj üzülüyorsan yazık
Bekliyoruz insanın evi gibisi yokmus
Mesajlarımıza zarar gelecek mi gece gündüz çıkmadık forumdandönüşümüz muhteşem olacakgüzel etkinlikler havada uçuşacak
![]()
Sigara cıktı paketten bugün de @Robin Hood un şerefine yanıyorum dedi.
Ben en son foruma üye olan letabet ten şüpheleniyorum@Robin Hood senden tek isteğimiz, kim bu saldırıyı yapan veya yapanlar. Bize bunları bul söyle sitelerini değil evlerini basalım. Taş üstünde taş baş üstünde baş bırakmayalım. Vur de vuralım öl de ölelim..
Inan ki ben de dün hiç foruma girmedim islerim vardı akşam bi gireyim dedim buraya attı beni okudum mevzuları hemen aklıma letabet geldiBen en son foruma üye olan letabet ten şüpheleniyorum