Hanginiz gerçek capslock lanInan ki ben de dün hiç foruma girmedim islerim vardı akşam bi gireyim dedim buraya attı beni okudum mevzuları hemen aklıma letabet geldi
Hanginiz gerçek capslock lanInan ki ben de dün hiç foruma girmedim islerim vardı akşam bi gireyim dedim buraya attı beni okudum mevzuları hemen aklıma letabet geldi
@suat2108 adı neydi üye olanınInan ki ben de dün hiç foruma girmedim islerim vardı akşam bi gireyim dedim buraya attı beni okudum mevzuları hemen aklıma letabet geldi
Dayı dün noluyorlan nicki açtıktan sonra bu forumda misafir olduğumuzu ogrendim. Ve insanlar senin gibi aklında soru işareti kalmasın diye bu hesabı açtım Ve @kumarbaz ile görüşüp dün ki nicki kapatırdım banlattim yani dayiHanginiz gerçek capslock lan
İdare et 😃Beyler Kim benim yerimde uyudu yatacak yer yok zaten misafiriz surda
Peki reis 😄😄😄İdare et 😃
🤣🤣🤣🤣Beyler Kim benim yerimde uyudu yatacak yer yok zaten misafiriz surda
Tamam kankaDayı dün noluyorlan nicki açtıktan sonra bu forumda misafir olduğumuzu ogrendim. Ve insanlar senin gibi aklında soru işareti kalmasın diye bu hesabı açtım Ve @kumarbaz ile görüşüp dün ki nicki kapatırdım banlattim yani dayi
Seni seviyorum dayı 😍😍Tamam kanka![]()
Dayı napiyon nerelerdesin yaaaaaaTamam kanka![]()
İçerdeydim yeğenimDayı napiyon nerelerdesin yaaaaaa
Hey senin Allahina gurban sirtimiz yere gelmez ellerinden opuyorum😎😊İçerdeydim yeğenim
20 senede hiç mi değişmez bir şehir nerede bizim eski istanbul haaİçerdeydim yeğenim
20 senede bu kadar mı değişir bir şehir heee20 senede hiç mi değişmez bir şehir nerede bizim eski istanbul haa
Doğrusunu biliyorum kanka ama yanlis yazmisim😂20 senede bu kadar mı değişir bir şehir heee
2020 gelsede bi film izlesekDoğrusunu biliyorum kanka ama yanlis yazmisim😂
Neredeydin dayı dışarda miydin
--içerdeydim
Ve altına kacirma😂
Ne zamandır sinemaya gitmedim dayı için gidecem2020 gelsede bi film izlesek
hatayın nerseindensin kardeş37.bölümeydim geri baslayacam galiba sıkıntıdan