Dun yine birini carpti burda da geri gelmis bu hesapla😂Kemalist11
Dun yine birini carpti burda da geri gelmis bu hesapla😂Kemalist11
O degil yok 😂 o senin parayi atmadi dimiIrfan olmasin😂😂
Atmadi HIYAR😂😂O degil yok 😂 o senin parayi atmadi dimi
Vay serefsizAtmadi HIYAR😂😂
Serefsiz ne ki az ona bu sozler iltifat geliyodur😂😂Vay serefsiz
haklisın gelenleri gören gidenleri göremiyorAdam 120 lira cekmis kac kisi para istemis ya 😊😊forum iyice mackolige bağladı mesajları okurken ben utandım valla . Ben olsam hayatta yollamazdim herkes kendini düşünüyor cekilen paranin nereye gideceği kimsenin umrunda degil herkes ne koparsam kardır diye düşünüyor. Ben böyle şeylere uyuz oluyorum ya tutamıyorum kendimi.
ya bi boş boş konuşma hep sizin gibiler burda bunları söyleyip arkadada para dileniyorAdam 120 lira cekmis kac kisi para istemis ya 😊😊forum iyice mackolige bağladı mesajları okurken ben utandım valla . Ben olsam hayatta yollamazdim herkes kendini düşünüyor cekilen paranin nereye gideceği kimsenin umrunda degil herkes ne koparsam kardır diye düşünüyor. Ben böyle şeylere uyuz oluyorum ya tutamıyorum kendimi.
Benim tek bir kisiden bile para istemeyi gec etkinlik bile istediğimi ispatla biri gelsin desin ki bak iste istemissin kanıt burda aninda banlasinlar beni . Beni kendinle karistirdin sen . Oyle her cekimin altina yok 1 tl yok 5 tl diye dilenen sensin kardesim hemen 2 sayfa otede ispatini yaparim sana ama sen bana attığın iftiranın ispatini hicbir zaman yapmazsin yapamiycaksinda..ben oyle insanlarin cekiminin altina kalkip illa etkinlik yap diye aglamam . Son kez soyluyorum varsa beyninde yer etsin diye benim bir kisiden para istemeyi gec etkinlik bile istedigimi ispat et aninda banlasinlar beni . Ama edemezsin . Çünkü ben utanirim . Senin gibi olmaktan utanirim .ya bi boş boş konuşma hep sizin gibiler burda bunları söyleyip arkadada para dileniyorbiz burda her para çektiğimizde dağıtmasını iyi biliriz sizin gibiler 2k 3k çekip 10 20 tl bile dağıtmaya acizsiniz.
pardonda bilader benim böyle konuşamazsın kaç kuruşluk adamsın yazarsamda yazarım bu seni ilgilendirmez aptal olmaBenim tek bir kisiden bile para istemeyi gec etkinlik bile istediğimi ispatla biri gelsin desin ki bak iste istemissin kanıt burda aninda banlasinlar beni . Beni kendinle karistirdin sen . Oyle her cekimin altina yok 1 tl yok 5 tl diye dilenen sensin kardesim hemen 2 sayfa otede ispatini yaparim sana ama sen bana attığın iftiranın ispatini hicbir zaman yapmazsin yapamiycaksinda..ben oyle insanlarin cekiminin altina kalkip illa etkinlik yap diye aglamam . Son kez soyluyorum varsa beyninde yer etsin diye benim bir kisiden para istemeyi gec etkinlik bile istedigimi ispat et aninda banlasinlar beni . Ama edemezsin . Çünkü ben utanirim . Senin gibi olmaktan utanirim .
sen kimsinki kapımın önündeki çöp kutusuBenim tek bir kisiden bile para istemeyi gec etkinlik bile istediğimi ispatla biri gelsin desin ki bak iste istemissin kanıt burda aninda banlasinlar beni . Beni kendinle karistirdin sen . Oyle her cekimin altina yok 1 tl yok 5 tl diye dilenen sensin kardesim hemen 2 sayfa otede ispatini yaparim sana ama sen bana attığın iftiranın ispatini hicbir zaman yapmazsin yapamiycaksinda..ben oyle insanlarin cekiminin altina kalkip illa etkinlik yap diye aglamam . Son kez soyluyorum varsa beyninde yer etsin diye benim bir kisiden para istemeyi gec etkinlik bile istedigimi ispat et aninda banlasinlar beni . Ama edemezsin . Çünkü ben utanirim . Senin gibi olmaktan utanirim .
Kanka ne diyon anlamadım ismim ismail benim dün adamin tekine iban attik kandirdi zaten beniGuldurme beni veysi 😂
attimKumarbaz dün ban attinizmi ihsana
Tmm saol
kumarbaz sen söyle ben adama söyledim adamda gönlünden koptu attı. bu kadar basit çöp gibi gelip konuşuyor.tartışmayin 😃