10 kat 1.5 den yatırım şartsız daha ne olsunverseler nolcak o kadar ugrascan bıde cevrımlı vercekler sonra ugraş dur
daha once yatirimi olanlara yatirimsiz sartsiz yatirim yoksa mim 50 yatirmak sart cekim icin10 kat 1.5 den yatırım şartsız daha ne olsun
gecen 100 tl almistim ama gene lose olmuştu 😀daha once yatirimi olanlara yatirimsiz sartsiz yatirim yoksa mim 50 yatirmak sart cekim icin
iste bunlar hep 2 ihtimalli sandigin icin 😂gecen 100 tl almistim ama gene lose olmuştu 😀
Herkese veriyor sanırımdaha once yatirimi olanlara yatirimsiz sartsiz yatirim yoksa mim 50 yatirmak sart cekim icin
tabi herkese verıyor cekım ıcın soylemıstım onuHerkese veriyor sanırım
600de ne var yüklesenler gelir7428 olmus 8000 zor
Aynen ama sabah 7300 du zor yani600de ne var yüklesenler gelir
sen merak edmem bizimkiler hilel yapar onu 00 00 kadar 8bin yaparAynen ama sabah 7300 du zor yani
Bn bugun uye oldum yatirim falan yok banada verirler mikisen merak edmem bizimkiler hilel yapar onu 00 00 kadar 8bin yapar
veriler amam yatırım istelerBn bugun uye oldum yatirim falan yok banada verirler miki
Nasil yani cekim durumunda mi ?veriler amam yatırım isteler
Heralde isteyebilir ama genelde istemez istersede en küçük miktarı ister çoklu işlem yoksa odemede sorun olmaztabi herkese verıyor cekım ıcın soylemıstım onu