Bu site sahte bonus falan yuklemiyor musteri cekmek icin plan yapmisNeyse yılmak yokkk alacaaam
Bu site sahte bonus falan yuklemiyor musteri cekmek icin plan yapmisNeyse yılmak yokkk alacaaam
nasıl detek miş oooLa destek acti soyledim bonus istegimi yüzüme kapadi🙁
Bosa ugrasmayin sahte bunlar 1 lira vermezler milletin girisinden bekletip para kazaniyorlar sahtekar bunlarSürekli o kadar sira bekliyom yazi yazmama zaman vermeden kapatiyolar
Tam olarak me yazdin deste knk
5.yıl özel bonusunu alabilürmiyim dedim hemen aktardıTam olarak me yazdin deste knk
Ben aldım sayfayı yenile yeniden kaldığı yerden devam ediyor hata varOgle denedim yuzume kapatiyorlardi naptiniz alabilen varmi
Deniyeyim reis tesek.Ben aldım sayfayı yenile yeniden kaldığı yerden devam ediyor hata var
Aldim ben yillardir oynuyorum bi sikinti yasamadimkiBu site sahte bonus falan yuklemiyor musteri cekmek icin plan yapmis
Hallettim ama sonunda 50 tl aldimnasıl detek miş ooo
Yillardir oynuyorum bu sitede hic param kalmadi yanlis yorum yapma simdi de 50 tl yatirdilarBosa ugrasmayin sahte bunlar 1 lira vermezler milletin girisinden bekletip para kazaniyorlar sahtekar bunlar
iyi bolsan kardeşim sevinndimHallettim ama sonunda 50 tl aldim
Ne bonusuNeyse yılmak yokkk alacaaam
iyi bolsan kardeşim sevinndim
Tebrikler biz kaybettik yawÖdeme geldi gönül rahatlığıyla min 250 max 550 yapın çekin 50 bonus kesintisi oluyor
Tebrikler reis fazla kesmislerÖdeme geldi gönül rahatlığıyla min 250 max 550 yapın çekin 50 bonus kesintisi oluyor