Hod dan gelmiş belline o önce ban at sina kaldır dalgamı geçiyorsun sen banla beni ne biçim site bu boyke
Ban atıp kaldırma miKardeskm banladı sona kaldirdi ne burası allah askina
kardeşim betpark diyorum buraya konu acilmsi yaptık gerekenleri kimse tiklemiyor bizi destek bizi atıyor 2 de bir tabi işi hallettik şimdi vermiyolar yardımcı olun o zamanSenin derdin ne önce bi sakince anlat derdini. Bahsi geçen büro ile bi bağlantımız ilişkimiz yok bizden talebini bi net söylermisin
Ben hala anlamadım derdini . Git sura iskenderli yalanlar dinleKardeskm banladı sona kaldirdi ne burası allah askina
yav he he bonus hooddan gelsin ne derdin bar seninHod dan gelmiş belli
HhhBen hala anlamadım derdini . Git sura iskenderli yalanlar dinle
olum admin ban artı sina kaldırdı hemen lan siz ne diyorsunuz yaBen hala anlamadım derdini . Git sura iskenderli yalanlar dinle
Üyenin biri konu açmış sponsor olmadığım bağımın olmadığı büro ile ilgili nasıl bişey yapayımkardeşim betpark diyorum buraya konu acilmsi yaptık gerekenleri kimse tiklemiyor bizi destek bizi atıyor 2 de bir tabi işi hallettik şimdi vermiyolar yardımcı olun o zaman
o zaman ne gerek var böyle forumlaraÜyenin biri konu açmış sponsor olmadığım bağımın olmadığı büro ile ilgili nasıl bişey yapayım
Aşırı saçmaladı su anÜyenin biri konu açmış sponsor olmadığım bağımın olmadığı büro ile ilgili nasıl bişey yapayım
Ben karismiyomAşırı saçmaladı su an![]()
kardeşim sen beni bi banlarmisn
Banlanmak istiyorum beni burda anlayan yokKonu kilit yapalım bence@kumarbaz
Bak güzel insan sponsoru olduğumuz bürolarla ilgili olarak 10 larca sorun hallettik bu forumlara bü yüzden gerek var olurda bir gün inşallah sorun yaşamazsın ama sponsor bürolarla ilgili problemin olursa herşey yapılıro
o zaman ne gerek var böyle forumlara