ben olanları söylüyorum sana oynama diyen yok kardeşArk ne ben ne kardesım ne cevrem sıkıntı yasamadık . yasamayızda.. Vale ıyıde cok kacırıyor bos atısları
ben olanları söylüyorum sana oynama diyen yok kardeşArk ne ben ne kardesım ne cevrem sıkıntı yasamadık . yasamayızda.. Vale ıyıde cok kacırıyor bos atısları
Piyasaya cıkan ayı dolnadan kakapatıp kacan yuzlerce sıte var bunlar yıllardır burda hesaolarından ceza yıyen uyelerını bunlrdan baska kımse sahıp cılmadı adamlar cezaları bıle öduyorben olanları söylüyorum sana oynama diyen yok kardeş
Vale 3 sayı pan 11 sayı önde hadı bakalım..Piyasaya cıkan ayı dolnadan kakapatıp kacan yuzlerce sıte var bunlar yıllardır burda hesaolarından ceza yıyen uyelerını bunlrdan baska kımse sahıp cılmadı adamlar cezaları bıle öduyor
Kardeşimben olanları söylüyorum sana oynama diyen yok kardeş
slm kardeşim nasılsınKardeşim
Ya ınsakkah 4 dk var bakalum 100 sayı cıktı saka gıbı mıllet hep ustden yatırdılarkupon geldi
As kardesim Allah'a şükür sen nasılsınslm kardeşim nasılsın
valencia maçları alt bitiriyo zatenYa ınsakkah 4 dk var bakalum 100 sayı cıktı saka gıbı mıllet hep ustden yatırdılar
çök şükür ugraşıyoruz iddaa ile dvmAs kardesim Allah'a şükür sen nasılsın
Aha pana costu vallaYa ınsakkah 4 dk var bakalum 100 sayı cıktı saka gıbı mıllet hep ustden yatırdılar
Aynısını bizde yapiyoz bakalım sen napiyonnn durumlarçök şükür ugraşıyoruz iddaa ile dvm
durum kötü gecen ay 10 k yaptım gitti 10 tl ileAynısını bizde yapiyoz bakalım sen napiyonnn durumlar
geldi geldiAha pana costu valla
Ya ne altı fener macı 180 real 165 cska 157 bayernde atmadı macdan once 167 baremdıvalencia maçları alt bitiriyo zaten
Geçmiş olsun kardeşim yaptini niye çekmiyor kidurum kötü gecen ay 10 k yaptım gitti 10 tl ile
Pana 13 vale 8 hadı son 2 dkYa ne altı fener macı 180 real 165 cska 157 bayernde atmadı macdan once 167 baremdı
aklımda bir motor vardı onu almak için kısmet degilmiş ama alacam bir şekildeGeçmiş olsun kardeşim yaptini niye çekmiyor ki
İns alırsın kardesimaklımda bir motor vardı onu almak için kısmet degilmiş ama alacam bir şekilde