Adminin kayışı attı yeteri takip yokmuş limit koymuş millet isyanda beyler Twitter sallanıyor:dd
Hangisine kanka gormedimzor kanka sen bugun dedime cvp yazmadın
rulet işi var kazanmak istiyosan birlikte yapalımHangisine kanka gormedim
Kanka bu ara kurus yok sigara zor aliyorumrulet işi var kazanmak istiyosan birlikte yapalım
bende işten ayrıldım bende de yok ama olmayacak anlamına gelmıyorKanka bu ara kurus yok sigara zor aliyorum
Ayarlariz bi arabende işten ayrıldım bende de yok ama olmayacak anlamına gelmıyor
25 veya 50 tl ile başlayacaz haberleşelım yeter
50 tl deyip gecme sadexe 50 tl ile bir gecede 2000 yaptimbende işten ayrıldım bende de yok ama olmayacak anlamına gelmıyor
25 veya 50 tl ile başlayacaz haberleşelım yeter
Hersey nasip reis50 tl deyip gecme sadexe 50 tl ile bir gecede 2000 yaptim
Aynen banada oyle geliyorHersey nasip reis
kardeşimle bende 50 ile 8 k yapmıstık50 tl deyip gecme sadexe 50 tl ile bir gecede 2000 yaptim
BosverBonuscu admin: Her kampanyada onbinlerce kullanıcı bonuslardan yararlanmasına rağmen, belirtilen hesaplarımız takip edilmediğine göre, bonus linklerine de hedef koyma zamanı gelmiştir.🤨 vermeyecek dostlar
Oldumu oluyor olmadimi malesef olmuyorkardeşimle bende 50 ile 8 k yapmıstık
Yarin verirler o zamanBonuscu admin: Her kampanyada onbinlerce kullanıcı bonuslardan yararlanmasına rağmen, belirtilen hesaplarımız takip edilmediğine göre, bonus linklerine de hedef koyma zamanı gelmiştir.🤨 vermeyecek dostlar
Çok kızmış kardeşim bizlere sitem ediyor esnek vermez öyle artıkYarin verirler o zaman