aynn öyle cok kaybettim ama artık bir taktık var onu kullanacagımOldumu oluyor olmadimi malesef olmuyor
aynn öyle cok kaybettim ama artık bir taktık var onu kullanacagımOldumu oluyor olmadimi malesef olmuyor
5 lira vercekler naz ediyorlar😁Çok kızmış kardeşim bizlere sitem ediyor esnek vermez öyle artık![]()
Anlat bizede ☺aynn öyle cok kaybettim ama artık bir taktık var onu kullanacagım
Haklısın kardeşim5 lira vercekler naz ediyorlar😁
36 sayı var yeşili saymıyoruzAnlat bizede ☺
Bakalim o gun gelsin 😀36 sayı var yeşili saymıyoruzaltılı bölmelere 10 ar tl yani toplamda 50 atıyoruz günde bir el oynuyorsun
fazlası yok 1 ay da hesapla kaç tl yapıyor o kadar beklemıyoruz tabi 500 tl oldugunda günde bir el atıyoruz
500 atıp 600 alıyoruz ve direk 100 tl cekım ogun iddaa ya bulasmıyoruz
Bugun vermeyecekler anlasilanVermeyecek heralde
tm iyi kazanırız ben disipliden koptum mi kaybediyorum yoksa günlük normak rulet oynasam bileBakalim o gun gelsin 😀
En fazla ne kadar cektin sitelerdn reistm iyi kazanırız ben disipliden koptum mi kaybediyorum yoksa günlük normak rulet oynasam bile
100 tl birsey degil ama durmak lazım
8 k 7k ve büyük olarak toplamda ikileri üçleri saymıyorum 18 k 5 k 10 k oynadıgım sitelerde ceken arkadaslarım varEn fazla ne kadar cektin sitelerdn reis
Guzel cekmissin reis sikinti cikaran sitelerde oldumu8 k 7k ve büyük olarak toplamda ikileri üçleri saymıyorum 18 k 5 k 10 k oynadıgım sitelerde ceken arkadaslarım var
4500 falandı parca halince cektım bir site önce 500 ü verdi sonra 800 cektım derken son içerideGuzel cekmissin reis sikinti cikaran sitelerde oldumu
Konusuruz kanka ben derse geciyorum😂4500 falandı parca halince cektım bir site önce 500 ü verdi sonra 800 cektım derken son içeride
1200 vardı hatta resimleri de vardı sildim markajbet 3gün incelediler sonra 2 gün daha sonra paranın hepsini
cek oyun alma dedilerrulette 20 tl ile amqq koyu vermıstım onların
tek arkama 5 tl basıyorum bana nasıl biliyon diye soruyorklar![]()
bırak ders sana gelsin laaKonusuruz kanka ben derse geciyorum😂