@Tolga1453 kardeşim seni bekliyorum 5 dkdır
Hakkını kaybetti bence hiç takmıyor@Tolga1453 kardeşim seni bekliyorum 5 dkdır
işi çıkmıştır .Hakkını kaybetti bence hiç takmıyor
Mesaj attım kazandın papara at diye paparayı atmak dışında normal cevap verdi 5dkya atıyom dedi anlamadım yani 10 dk daha bekleyecem yoksa da kaybeder şamsınoişi çıkmıştır .
Son paraya bence soru sor başkan uğraşmaMesaj attım kazandın papara at diye paparayı atmak dışında normal cevap verdi 5dkya atıyom dedi anlamadım yani 10 dk daha bekleyecem yoksa da kaybeder şamsıno
Adam 10 TL yi begenmedi heralde sen bi daha çek 😄Mesaj attım kazandın papara at diye paparayı atmak dışında normal cevap verdi 5dkya atıyom dedi anlamadım yani 10 dk daha bekleyecem yoksa da kaybeder şamsıno
Çok ararsın BabanınOğluKemal burda olsaydıda yapsaydı değişik etkinlik diye 😂Bana gelen bişey yok? Fake etkinlik, Ban
Vedalaş arkadaşlarla ban geliyor 😃Çok ararsın BabanınOğluKemal burda olsaydıda yapsaydı değişik etkinlik diye 😂
Dün köylümdün bugün ne oldu be 😔😔 al kellemi tamamVedalaş arkadaşlarla ban geliyor 😃
Ben tek varım kumarbaz destek 😄@kumarbaz modum ne diyon arkadaş kaybetti hakkını bende pcyi kapatıp sildim listeyi nasıl edek o 1 kişilik hakkı 😂
mod taşmı yesinBen tek varım kumarbaz destek 😄
Kabul 😂@BabanınOgluKemal bi soru sorayım bilene ver 😃