7.62lik çapta bir biçim kirvem kurcalama 😃ne biçim![]()
7.62lik çapta bir biçim kirvem kurcalama 😃ne biçim![]()
Kasayı getirin dedik 😃kalksana lan babamın koltuğun dan![]()
7.62lik çapta bir biçim kirvem kurcalama 😃
kasayı ayağımın dibine kuyun bakimKasayı getirin dedik 😃
Ben yinede makbuz olmadan vermem 😂makbuz var mı
![]()
Bu paralar benim kimseye vermem ama ben yine acıdım hepinize harçlık vermeye karar verdim 😃kasayı ayağımın dibine kuyun bakim![]()
getirsene ulan inekBen yinede makbuz olmadan vermem 😂
para para para illede para ya yazıktır şu karıya para verinBu paralar benim kimseye vermem ama ben yine acıdım hepinize harçlık vermeye karar verdim 😃
Aman patron sık dişini sinek pisliği neysede senin pisliğin 6 ayda temizlenmez 😃getirsene ulan inekbabanın parası mı :
![]()
Babanızın özel sipeysiyeli abimiz yıldırım çarpar kokteyli merhum babanız bi dikişte içerdi 😃para para para illede para ya yazıktır şu karıya para verin![]()
şimdi beni kim öldürecek yazı tura atalım tura gelirse ayı abbas öldürsün yazı gelirse mardinli ama dik gelirse çeker giderim haaAman patron sık dişini sinek pisliği neysede senin pisliğin 6 ayda temizlenmez 😃
bune cimri misin nesin bizim papagan ziyanın su kapı kadar git bana şişeyi getirBabanızın özel sipeysiyeli abimiz yıldırım çarpar kokteyli merhum babanız bi dikişte içerdi 😃
Restine rest ulanşimdi beni kim öldürecek yazı tura atalım tura gelirse ayı abbas öldürsün yazı gelirse mardinli ama dik gelirse çeker giderim haa
Aman abimiz çarpar çok sert içkidirbune cimri misin nesin bizim papagan ziyanın su kapı kadar git bana şişeyi getir
Restine rest ulan
bunun sertliğinden ne olur ulanAman abimiz çarpar çok sert içkidir
Nba maçlarını izleyecektim gece gece iyi boş yaptık he 😃bunun sertliğinden ne olur ulan![]()
Yolladım babuşkeözelden msj yolla mod um
Nba maçlarını izleyecektim gece gece iyi boş yaptık he 😃
Rahmetlinin güzeldi filmleri replikleri 😊ben iyi güldüm
![]()