Kardeşim etiket atsanaArkadaşlar bets10 paylaşım yapmış yine bu sefer 10 tl üstü bonus verebilir.
Verir eğer o paylaşım sayısı olursa çok verdi daha önce 20 tl10 dan fazla vermez
Valla ne zaman paylaşır bilmiyorum ki sürekli ona bakamam ki denk gelirse atarımKardeşim etiket atsana
Saat 3 de verir 10 dk süre koyarVerir eğer o paylaşım sayısı olursa çok verdi daha önce 20 tl
Müsaitsen bak arada daha yeni paylaşmış saat 3 ü geçer bence 17.00 18.00 bulur gibiSaat 3 de verir 10 dk süre koyar
Bakiyom yokkMüsaitsen bak arada daha yeni paylaşmış saat 3 ü geçer bence 17.00 18.00 bulur gibi
4 k paylaşım akşamı bulur bence 18.00 den sonra olur bu iş bugün 20 verecek büyük ihtimalBakiyom yokk
Yok kirve 10 tl yazmışlar4 k paylaşım akşamı bulur bence 18.00 den sonra olur bu iş bugün 20 verecek büyük ihtimal
Paylaşıma goremi4 k paylaşım akşamı bulur bence 18.00 den sonra olur bu iş bugün 20 verecek büyük ihtimal
Aynen 4kyı görünce paylaşırlar kısa süre sonraPaylaşıma goremi
10 tl üstü bonus bekleyenler yazıyodu twitter da ben belki tamamını çekmedim sanırımYok kirve 10 tl yazmışlar
AynenPaylaşıma goremi
Valla geçen sene linkler forumlarda paylaşılıyor diye 10a düşürmüşlerdi. 20 tlye çok nadir verdiler sonra10 tl üstü bonus bekleyenler yazıyodu twitter da ben belki tamamını çekmedim sanırım
4 k zor olur10 tl üstü bonus bekleyenler yazıyodu twitter da ben belki tamamını çekmedim sanırım