B ben bu hafta 7/4 bildim iki hafta öncede 9/ 4 bilmistim kardesim puana göre ekleniyormusBets10 un tahmin yarışmasına daha önce katılanlar ve bonus alanlar varmı 9/5 bildim bonus eklenirmi acaba
Eklenmedi yani sanaB ben bu hafta 7/4 bildim iki hafta öncede 9/ 4 bilmistim kardesim puana göre ekleniyormus
Yok ama kardeş supriz bulacan herkes GS Ankaragücü maçına 1 verir mesajla burda iki versen puanın 1 verdine bakarak 5 katı olurEklenmedi yani sana
Çok sürpriz bildiysen bir ihtimal ben 9 da 7 ile 1 k aldımBets10 un tahmin yarışmasına daha önce katılanlar ve bonus alanlar varmı 9/5 bildim bonus eklenirmi acaba
Ben bu hafta 1 supriz bildim 50 alsam yeter bugünde 2 maç gelirseÇok sürpriz bildiysen bir ihtimal ben 9 da 7 ile 1 k aldım
1 beraberlik diğerleri favoriydi 50 tl bari ekleseler yaÇok sürpriz bildiysen bir ihtimal ben 9 da 7 ile 1 k aldım
İns eklerler1 beraberlik diğerleri favoriydi 50 tl bari ekleseler ya
10 maç yok ki😂😂😂ben 1 ay once 10da8 yapmistim tam 7.ciydim 200tl vermislerdi siralamaya gorre veriyolar
İnşallah ama zor ya kardeşim1 beraberlik diğerleri favoriydi 50 tl bari ekleseler ya
iyi vermişler bende bir kere 7. oldum 70tl aldım :d ödüller yükselmiş yaaben 1 ay once 10da8 yapmistim tam 7.ciydim 200tl vermislerdi siralamaya gorre veriyolar
şuan demiyo ki kazandıgı zaman 10 soru sorulmuş olabilir 11 tane soru soruldugunu gördüm10 maç yok ki😂😂😂
TM kardesimşuan demiyo ki kazandıgı zaman 10 soru sorulmuş olabilir 11 tane soru soruldugunu gördüm
kardeşim hangi günler oluyor bu nasıl katılıyoruzBen gecen haftalarda laliga da 9/8 bildim 2 k aldim veriyorlar
o senmiydin reis bende o hafta iyi bildim ama bi cacık alamadım :dBen gecen haftalarda laliga da 9/8 bildim 2 k aldim veriyorlar