Bakarsin bakiye ucar durmadan konu acarsan nasil cekiliyo diye😃😃Ne olursa olsun zaten cekmicem olsada![]()
Bakarsin bakiye ucar durmadan konu acarsan nasil cekiliyo diye😃😃Ne olursa olsun zaten cekmicem olsada![]()
ABi valla şans bu ya birgün 100 tl var betmoona attım son 13 tl kaldı 3 tane maça 85 de gole girdim o kupon geldi sonra yürüdüm 2 k falan çektim akşamda nesineye attm gece maçlarına 0/0 3 maç yaprım 11 bin aldımO kadar şansım olsa Freebet kovalamam öyle bişi olursa 100 kişiye 20 atmazsam adam değilim![]()
Sonra da gidip bilet aldım şuan milyonlarla oynuyorum desen sasirmazdim şansına hayran kaldım helal olsun kardeşim 👏👏😊ABi valla şans bu ya birgün 100 tl var betmoona attım son 13 tl kaldı 3 tane maça 85 de gole girdim o kupon geldi sonra yürüdüm 2 k falan çektim akşamda nesineye attm gece maçlarına 0/0 3 maç yaprım 11 bin aldım![]()
SOnra abi 49 bin tl kredi borcum varSonra da gidip bilet aldım şuan milyonlarla oynuyorum desen sasirmazdim şansına hayran kaldım helal olsun kardeşim 👏👏😊
Şansın daim olsun kardeşimSOnra abi 49 bin tl kredi borcum var![]()
![]()
Yürü be kralllll83 olduuuu
Süper reis devam böyleBenim ilk yarı wonnn MS 1.5alt son 6 dk
Yürü be kralllll
Kasa kasruletteyım bakacaz kardeşim %35 cevrim olmus daha
80 şuanKasa kas
Hangisi80 şuan