Selam merhaba bugün silinbet sitesine 180TL yatırdım ve başıma gelmeyen kalmadı nasıl dolandırıcı olunur nasıl ayak üstünde defalarca yalan söylenir onu öğrendim.
200TL bakiyemi 1230TL yaptım ve 1200 olarak talep verdim 10 dakika geçmeden reddettiler canlı desteğe girdim ve benden 1200TL’lik 3lü kombine ve her maçın oranı minimum 2 olacak şekilde kupon yapmamı istediler. Bildiğiniz benimle alay ettiler dalga geçtiler sanal spor yapayım maç yokki dedim hiç bir şeyi kabul etmediler her maç 2 oran olcakmış bide olayak bak
İlk bir kupon yaptım yattı bir daha yaptım 100TLlik tuttu ve bakiyem şuan 1.968TL canlı destek sadece futbol ve basketbol çevrimden sayılacaktır. KARDEŞİM BANA BUNU BAŞTA SÖYLEMEDİNİZ DEDİM SS ATTIM. Bakın burda sadece futbol ve basketbol yazmıyor spor alanları yazıyor dedim. Verdiği cevap ise Tenis geçerlidir yazmadım ben size. Ya böyleterbiyesizlik mi olur spor alanları demişsin daha ne diyeceksin.Birmaç oranı 1.85 olsun bari diyorum onu bile kabul etmiyorlar.
ARKADAŞLAR BAKİYENİN TAM 500TL’sini kuruşu kuruşuna burada dağıtacağım yardımınızı bekliyorum parayı kurtaralım.
Betyap sitesiyle aynı yönetim aynı patron o yüzden buradan destek bekliyorum.
200TL bakiyemi 1230TL yaptım ve 1200 olarak talep verdim 10 dakika geçmeden reddettiler canlı desteğe girdim ve benden 1200TL’lik 3lü kombine ve her maçın oranı minimum 2 olacak şekilde kupon yapmamı istediler. Bildiğiniz benimle alay ettiler dalga geçtiler sanal spor yapayım maç yokki dedim hiç bir şeyi kabul etmediler her maç 2 oran olcakmış bide olayak bak
ARKADAŞLAR BAKİYENİN TAM 500TL’sini kuruşu kuruşuna burada dağıtacağım yardımınızı bekliyorum parayı kurtaralım.
Betyap sitesiyle aynı yönetim aynı patron o yüzden buradan destek bekliyorum.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: