Gozun aydın kardesımEvet beyler wipbet vakasindan sonra simdide betticket hesaba girip 18.000 Tl yi sıfırladı...Telefondan video kaydina aldim hic benim oynama tarzim olmayan masaya girilmis 0 a 700 tl basılmış!!!
Gummm
Adam yok oldu
Ooo karilari eziyor suan bizede biraksin soyle onabeyler ben @avb1907 'nin arkadasıyım kendısı suan Ukrayna'da keyfine diyecek yok![]()
dondugunde yazacakmıs foruma bılgınıze ....
gencler lvivden selamlar biraz tatil yapacagim bilginiz olsun kumara mola😁😁hahah hemde ne ezme![]()
yanına gideceğimm birkaç güne
![]()
İyi tatillergencler lvivden selamlar biraz tatil yapacagim bilginiz olsun kumara mola😁😁
Bol pompalar kardesim😁gencler lvivden selamlar biraz tatil yapacagim bilginiz olsun kumara mola😁😁
Bi dagitim yapsan kralgencler lvivden selamlar biraz tatil yapacagim bilginiz olsun kumara mola😁😁
Terbiyesiz 😁😁😁😁Bol pompalar kardesim😁
Böle neydi belirsiz sitelerde oynarsan bence gayet normal bır durum buEvet beyler wipbet vakasindan sonra simdide betticket hesaba girip 18.000 Tl yi sıfırladı...Telefondan video kaydina aldim hic benim oynama tarzim olmayan masaya girilmis 0 a 700 tl basılmış!!!
Parayi aldi kardesimBöle neydi belirsiz sitelerde oynarsan bence gayet normal bır durum bu
Kardeşim sen manyak mısın reklam yapiyonOdeonbet 10TL Deneme Bonusu Dağıtıyor!
Hemen Kayıt Olup Canlı Destekten Deneme Bonusunu Talep Edebilirsin !
Bonuslar ve Kayıt Olmak İçin; Bonuslar - OdeonBet