KAZANDI Betvur çekim hizi mükemmel

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Site bugün tanıtılıyor
Kullanıcı sitenin tanıtıldığı gün foruma üye oluyor ve ilk paylaşımı betvur çekim ile ilgili oluyor.
Değişik bir durum tabi

Tayfun11

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Bu çekim fake gerçek değil inanmayın reklam

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
Arkadaşlar yeni site olması çekim yapılamayacak anlamınami geliyor lutfen saçma sapan teorilerle yorum yapmayın insanların emeklerine saygı gösterin ve takdir etmeyi bilin

Tayfun11

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Müdürüm bnm ön görüm fikrimi mı söyledim umarım fikir söylemek yasak değildir farklı forumlarda paylaşılmış çekim bonusu olsa sadece bir sitede paylaşır her forumda paylaşacağını düşünmüyorum ben site güvenilir değil demiyorum yatırım da yapicm fakat bu bnce reklam gibi geldi bana

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
Bu reklam değil düşüncesi bile üzüyor beni bizim çalıştığımız hiçbir büro sorun yaşamadık cünkü bütün sponsor bürolarımız araştırılıp en güvenilir olanlar ile çalışıyoruz yatırım yapıp şikayet alıcağınızı düşünmüyorum herkese bol şanslar ve umarım biletiniz çıkar cünkü ben sizi tutuyorum ☺️

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bu reklam değil düşüncesi bile üzüyor beni bizim çalıştığımız hiçbir büro sorun yaşamadık cünkü bütün sponsor bürolarımız araştırılıp en güvenilir olanlar ile çalışıyoruz yatırım yapıp şikayet alıcağınızı düşünmüyorum herkese bol şanslar ve umarım biletiniz çıkar cünkü ben sizi tutuyorum ☺
Helal başkanıma seni bu tutumun için seviyoruz