KAZANDI Betvur çekim hizi mükemmel

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Neye dayanarak ithamda bulunuyorsun ve neden hemen karalama yapıyorsun
Sebeplerini ben açıkladım çok mantıklı bir şekilde haksız bir karalama yok
Ha reklamınıda yapsın sponsor olmuş bi ücret ödemiş ve ya ödeyecek size ben sadece fikirim paylaştım.

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
çekim sonrası bakiye sıfır. kullanıcı adı kapalı. hood'ta konumu bükreş, burada angara. bu karalama değil sorgulama. insanların aklıyla dalga geçmesin kimse kafi.
Bakiye 0 olunca ne oluyor orayı anlamadim ve birçok kullanici konum olarak her siteye farklı beyanda bulunuyor çok örnek var senin mantığın farklı sorguluyorsun ki en dogal hakkin ama sorgular ikende kimseyi töhmet altında birakmiyacaksin

Bonushane

⭐⭐⭐ADMİN⭐⭐⭐
ADMİN
Moderatör
Sebeplerini ben açıkladım çok mantıklı bir şekilde haksız bir karalama yok
Ha reklamınıda yapsın sponsor olmuş bi ücret ödemiş ve ya ödeyecek size ben sadece fikirim paylaştım.
Fikrini paylaşman katılman çok güzel ama lakin her para teklif edeni siteye almıyoruz ki buna özen gösteririz güven bizim için en önemlisi ben burda ki herkese aile dediysem kimsenin canı yansın istemem sizin paranıza göz diken bir büro ile çalışmamız olmaz tahammül edemem böyle birşeye sadece size burda reklamını yaptığımız her büro ile biz güvenin temelini atıp öyle başlıyoruz bunu bilmeniz ve bizim güvendiğimiz sitelere güvenmenizi isterim

DAYI

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Fikrini paylaşman katılman çok güzel ama lakin her para teklif edeni siteye almıyoruz ki buna özen gösteririz güven bizim için en önemlisi ben burda ki herkese aile dediysem kimsenin canı yansın istemem sizin paranıza göz diken bir büro ile çalışmamız olmaz tahammül edemem böyle birşeye sadece size burda reklamını yaptığımız her büro ile biz güvenin temelini atıp öyle başlıyoruz bunu bilmeniz ve bizim güvendiğimiz sitelere güvenmenizi isterim
Abi site güvenilirdir zaten sponsor yapıyorsanız bu foruma bir bildiğiniz vardır ona sözüm yok
Ben sadece gözüme batanı söyledim.

tamam

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Bakiye 0 olunca ne oluyor orayı anlamadim ve birçok kullanici konum olarak her siteye farklı beyanda bulunuyor çok örnek var senin mantığın farklı sorguluyorsun ki en dogal hakkin ama sorgular ikende kimseyi töhmet altında birakmiyacaksin
peki. tebrik ederim hocam güle güle harcasın arkadaş. art niyetimden dolayı özür dilerim. konuyu dumas ile kapatalım "para iyi bir hizmetçi, kötü bir efendidir."

Tayfun11

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
Sayın admin sponsor olan sitelerden teminat alımı yapsanız ve forum kullanıcıları olarak bizlerde sizlerin referansiyla sponsor sitelere rahatca yatırım yapsak bence siteye olan güven artar ve sizlerde köhmet altın da kalmazsınız bu bir öneri

Aktif değil yanlış Bilgi sonucu

Guest
peki. tebrik ederim hocam güle güle harcasın arkadaş. art niyetimden dolayı özür dilerim. konuyu dumas ile kapatalım "para iyi bir hizmetçi, kötü bir efendidir."
Bakis acısına göre değişir İnsanın kazandığı paradan değil paranın kazandığı insandan kork.

Burak5678

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐