KAZANDI Betvur çekimim

sanalfelsefe

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@BETVUR a rica ettim üye olayim ekleyin bir deneme bonusu bir bakayim sitenize hosuma giderse yatirimi size yaparik dedim malesef dedi demekki uyeye ihtiyaci yok adam hakli batiririm büro yu çünkü 😀

Mustafan34

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@BETVUR a rica ettim üye olayim ekleyin bir deneme bonusu bir bakayim sitenize hosuma giderse yatirimi size yaparik dedim malesef dedi demekki uyeye ihtiyaci yok adam hakli batiririm büro yu çünkü 😀
Var senin gibi çok bilmişler su an denem bonusu kovalayan:)

sanalfelsefe

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
@Mustafan34 bonus kovalamaya gerek duymuyorum sadece büroyu denemek görmek amacli konuştum az yatirim yapan birisi değilim cok sitede odemem kaldi alamadim güven meselesi yani denemek görmek icindi senlikte bir durum söz konusu değil .

BETVUR

◄Uzman Çavuş►
@Mustafan34 bonus kovalamaya gerek duymuyorum sadece büroyu denemek görmek amacli konuştum az yatirim yapan birisi değilim cok sitede odemem kaldi alamadim güven meselesi yani denemek görmek icindi senlikte bir durum söz konusu değil .
Merhabalar. Maalesef deneme bonusumuz yoktur. MİNİMUM 50 TL YATIRIM yaparak sitemizi deneyebilirsiniz. Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir. Saygılar ve sevgiler ile...

61Mah61

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
Memnuniyetle bekliyoruz efendim. Vur'a Vur'a kuponlarınızın gelmesini diliyorum. Şans sizinle olsun. Kazancınız Bol olsun...
Ya site ismi mi kalmamış arkadaş bu nedir ya kendinizi deli etmişsiniz :D
Aşkım bebeğim diyince vur bana diye slogan mi yapacaniz