başkan bna hıc bır sekıl soylenmıyor hergun bugün odemeyı alacaksın denılıyor ama hergun bıtıyor oyle oldu boyle oldu bılgı vs de yok nerden bulastık bu siteyeşuan görüşmeler yaplıyor elimizden geldiğince ödemeni almaya çalışıcaz kuşkun olmasın çalışmalar yapılıyor
malesef hiç işim olmayan sıteye ytrdk sımdı mal gibi kaldık ortada ben buraya yazmasam bna yazan çizen de yok bır umut beklıyoruz bugün çözülecek tı yine yarına vs vs devam edıyor muhabbet arada olan bna oluyor ne forum ne sıte zararli bnm gıbı garıban zararlıbu adama bılet konusunda yatırım yap sıteyı övüyordunuz 3 gundur hala odeme alamamıs
sponsorluk bitirin
üç kagıtlı sıtelerle çalışmayın.
Bence herkes zaman kazaniyo site zaten kaçtı #betvurguncu sitesi yakinda isim değişerek tekrar forumlara girer olan senin emegine yazık bide bonus almamışsınbnm bu sıteden oynamama vesıle olanlar rahat uyuyorsa dıyecek hoc bırseyım yok 3 gundur konuyu foruma bıraktım bıraktıgım gıbı duruyor sozde hergun odememı alacagım ama cvp dahı yazmiyor kımse bna eger konu cozulmuyorsa soyleyın yalandan hakkımıza gırmeyın sabırlı olmayan brn 3 gundur beklıyrm
5 10 lıralık sıteymıs bunu anladık da forum yetkılılerı sessizBence herkes zaman kazaniyo site zaten kaçtı #betvurguncu sitesi yakinda isim değişerek tekrar forumlara girer olan senin emegine yazık bide bonus almamışsın
Sessizlik yok ,durumdan haberdar edeceğiz5 10 lıralık sıteymıs bunu anladık da forum yetkılılerı sessiz
Kimsenin sessiz olma gibi durumu yok net olarak konuya açıklık getirildi ozeldende bilgi olarak ne olduğu ve ne yapılacağı söylendi kimse senin mağdur olmanı istemiyor5 10 lıralık sıteymıs bunu anladık da forum yetkılılerı sessiz
Kupabet biletleri noldu iptal mi.oldu 3 gün oldu daha bilet verilmediKimsenin sessiz olma gibi durumu yok net olarak konuya açıklık getirildi ozeldende bilgi olarak ne olduğu ve ne yapılacağı söylendi kimse senin mağdur olmanı istemiyor
bugün sunucu güncellenmesi sebebiyle site aktif olamadı güncellemeler sürecek ve bittiğinde tüm hızımızla kaldigimiz yerden devam edeceğizKupabet biletleri noldu iptal mi.oldu 3 gün oldu daha bilet verilmedi
kaç lira alıcankivel hasıl kelam 1 gun daha bitti
yuksek mıktarkaç lira alıcanki
Ben ümidi kestimMackolik bet.gibi bu siteyede inancın kalmadı benim.
Admin bey çalışmalariniz devam ediyomu varmi elle tutulur bişeyşuan görüşmeler yaplıyor elimizden geldiğince ödemeni almaya çalışıcaz kuşkun olmasın çalışmalar yapılıyor