Betvur yetkilisi falan yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atmaziya

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
haklısın ama yıllardır emın ol bu sıteden oynadım cokda cekım yaptım bırgun sorun yaşamadım cekımlerde buda benım ıcın ıonemlı bır şey site benım degıl ovnmek degıl amacım sadece sorun yaşanmasın ısıtemıyorum cunku herkez para verıyor zor bela kupon tutuyır bırde onu almak ıcın ayır bır caba ne gerk var
Şimdi sen yazınca merak ettim şikayet vara baktım betorder içinde şikayetler var yani birimizin sorun yaşaması yada yaşamaması siteleri iyi bir site yada kötü bir site olarak konumlandırmaya yetmiyor maalesef

terry50

Guest
Şimdi sen yazınca merak ettim şikayet vara baktım betorder içinde şikayetler var yani birimizin sorun yaşaması yada yaşamaması siteleri iyi bir site yada kötü bir site olarak konumlandırmaya yetmiyor maalesef
şunu soylım sıkayete bakarsak emın ol hiçbir yer guvenılır degıldır egerki betordern para cekerken bır kişi cıksın ben paramı alamadım dıye bende orfdan oynamıcam soz

atmaziya

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
kefıl değil ama yatır sıkıntı olmaz dedı admın zaten ona guvenıyorum sıteden bir iş çıkmaz
Tamam dostum demişse elinden geleni fazlası ile yapar zaman geçmesi insanı ister istemez strese sokuyor ama sakin olup beklemekte fayda var. Dışardan bi gözlemci olarak müdür ibareli adminin gayretleri çok sanada elinden geleni yapacaktır

mutlu25

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
Tamam dostum demişse elinden geleni fazlası ile yapar zaman geçmesi insanı ister istemez strese sokuyor ama sakin olup beklemekte fayda var. Dışardan bi gözlemci olarak müdür ibareli adminin gayretleri çok sanada elinden geleni yapacaktır
onu beklıyoruz baskan zaten ;)

atmaziya

★★Yüzbaşı★★
Onaylı Üye
onu beklıyoruz baskan zaten ;)
Seni burdan takip ettiğim kadarı ile sende sakin ve sağduyulu bi arkadaşsın belki senin gösterdiğin soğukkanlı duruşu biz gösteremezdik o konudada helal olsun

salamon

〈Onbaşı〉
Onaylı Üye
Abi her gun bu siteyi övuyorlar yaa valla bende anlmadım nerde görsem betvur

Capslockk

★★★★Yarbay★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
@mutlu25 abiyi başka bir forumdan yakından tanıyorum. Hiç sabırlı biri değil aslında. Genelde yatırımlarını sponsor sitelere yapıp bilet yarışmalarına katılır. Umarim kısa sürede işin halolur abi.

Nuvem

◄◄◄◄Başçavuş►►►►
Onaylı Üye
Bilet etkinkigi yapan site bunu ödemezse kimse yatirim yapmazki ..

Gfbridvan1907

★★★Binbaşı★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Forum yetkilileri birazdan bilgilendirme yaparlar herhalde

mutlu25

✮Teğmen ✮
Onaylı Üye
@BETVUR AÇIKSIN NEDEN BURDAN CEVAP VERMİYORSUNUZ HEEEE BENİM DE 319 TL Mİ HİÇ ETTİ BEYLER BU SİTE SAKIN YANINDAN BİLE GEÇMEYİN
319 odemıyorsa bız hıc beklemeyelım sıte tescıllı 3 kagıtcı bns bıle almadıgım halde odeme yapmıyor bızde buraya guvendık yatrdk yalan oldu

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐

Hmdbjk

★★★★★Albay★★★★★
Onaylı Üye
⭐GOLD ÜYE⭐
Bu forum nereye sponsor oluyorsa çoğu sıkıntı yapıyor zaten ente de sponsordu kefilim falan dedi ama para kalınca git başka yerden çöz dedi sıkıntı olan siteler değil bu forum sıkıntı nereye kefilim diyorsa ordan oynamayın
Valla benim düşüncem siteler çökmüş burada ad yapmak istiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...