Bu miktari geciktiren 10 bin öder mi mesela kardesim ??daha patlamamis ki
gecikmeler olabiliyor
cozerler bence
Bu miktari geciktiren 10 bin öder mi mesela kardesim ??daha patlamamis ki
gecikmeler olabiliyor
cozerler bence
ben durumu ızah edıyorum en dogal hakkım degıl mı ? 17 saat olmusBenimde basima geldi senin durum ama ben konu açmadım ozelden forum yetkilileriyle sorunumu çözdüm ins seninde çözülecek
yani 10k icin kullanmam tabi kiBu miktari geciktiren 10 bin öder mi mesela kardesim ??
Burdaki müdür yusuf abi gerçekten ilgili ama sponsor olduklari sitelerde bir o kadar sorunlu ve duyulmamis siteler.sorun yasayan 20.kisi falansin sponsorlardaben durumu ızah edıyorum en dogal hakkım degıl mı ? 17 saat olmus
Ben sana bisey demiyorum ben kendi yöntemi mi söyledim beni bir gün oyaladilar ama forum sayesinde aldımben durumu ızah edıyorum en dogal hakkım degıl mı ? 17 saat olmus
Nie acaba????@BETVUR destek aktif ama cevap vermiyor
Valla ben oynamadım için bilmiyom kardesimBişey yapamaz oda bilet etkinliginde nerde paranız kaldı der ama bu forumun hem etkinliklerinde hem sponsor sitelerinde parası kalan çok arkadaşım var benimde kaldı
Sen hakkın olan paradan neden az istiyon ne kadarsa ödemek zorundadırne kadar verebılırse soylesınler o kadar cekeyım
İlk çekimin ise velki ondandırbekleyelim bakalım belge de ıstedıler gönderdim cozulur çözülür de ugrastırması insana koyuyor 18 saat olmus
yok yanı parca parca baskan kasaları yok baksanaSen hakkın olan paradan neden az istiyon ne kadarsa ödemek zorundadır
O zaman kurmayacaklar siteyi mağdur ettikten sonra ne anlamı var ben şahsen sponsor sitelerde oynamiyom yatırım bile yapmıyomyok yanı parca parca baskan kasaları yok baksana
oda iyiymişO zaman kurmayacaklar siteyi mağdur ettikten sonra ne anlamı var ben şahsen sponsor sitelerde oynamiyom yatırım bile yapmıyom
Benim kendi düşüncem burda ad yapma pesindeleroda iyiymiş![]()