Ben benim senkimsin olaya zıplayon konusmalari okumadan atlamayinnKardeşim sen kimsin laa
Ben benim senkimsin olaya zıplayon konusmalari okumadan atlamayinnKardeşim sen kimsin laa
Bı laf var bilin kardeş bu dünyada s...k yararlanırboşverıyorum zaten valla sunuda bılın bazıları cok ıyı oluyor vemesınler paranızı
Bu gereksiz korumaya çalışan bunun gibi Dir noktaaboşverıyorum zaten valla sunuda bılın bazıları cok ıyı oluyor vemesınler paranızı
Sana mi kalmış buna cvp vermek konu sahibi versin gereken cvb sen kimsin hakeret ediyorsun uzatma işine bakBoş yapma adam buraya gelmiş akıl veriyo gitsin başka yerde akıl.versin muhattap omuki 2 saatir biseyler yaziyoo
Merak etme okudum burda sen zipliyon gelip millete iftira atiyonnBen benim senkimsin olaya zıplayon konusmalari okumadan atlamayinn
UzaaBu gereksiz korumaya çalışan bunun gibi Dir noktaa
ozelden 5 lıra ıstıyorsun burda algı yaratma büroyu veya forumu kotuleyen yok sen harıc ınsanlar destek cıkmaya calısıyorulan beyınsız ben hangı sıteye yalakalık yapıcma bak hanfı sıteye yalakalık yapmılşısz buraya gelıpde bonushaneyeı kotuluyorusnuz s-yok sponsor oldu bılmem ne sponsor olu dıye sıteyı satın almadı ya
konu hakkında varsa gorusunuz yazın yoksa yazmayın agalar forumda baska konu mu yok
Kardeşim müdür gelir halleder dedik demi o kişi boş boş konuşmasınkonu hakkında varsa gorusunuz yazın yoksa yazmayın agalar forumda baska konu mu yok
Kanka adamin parasi kalmis kötülemiyor en az 2 3 k parasi vardir odeme yapilmadi diyor yardim istiyor sadecekardeşim yalan degıl soyledım ama sızde gelıp buraya sıteyı kotulemyın
Ne zamandır yatmıyor paranozelden 5 lıra ıstıyorsun burda algı yaratma büroyu veya forumu kotuleyen yok sen harıc ınsanlar destek cıkmaya calısıyor
20 saatNe zamandır yatmıyor paran