Yanlış anlaşılma olmasın ama artık bu forumun sponsorlarından oynamıyorum inşallah öderler...20 saat
Yanlış anlaşılma olmasın ama artık bu forumun sponsorlarından oynamıyorum inşallah öderler...20 saat
İns öderler20 saat
bılet etkınlıgınde sıteye yatırın arkanız gerı çekmesın denıldı ?sorun zaten bonushanededegıl arkadşlar sponsor olduug sıtelerde yanı burası sponsor dıye saglam degıldır kesın olarak
**** de bı problem yok emin ol o siteler haneye sırf prim yapmak için sponsor oluyorbılet etkınlıgınde sıteye yatırın arkanız gerı çekmesın denıldı ?
iyi o zman holıganbet adamdır dıye konu ac orda tartısılsın 👍3 gunde 500 TL kaybettim ama yine de holiganbet den şaşmam
Konu açmama gerek yok herkes güvendiği siteden oynasın...iyi o zman holıganbet adamdır dıye konu ac orda tartısılsın 👍
AynnKonu açmama gerek yok herkes güvendiği siteden oynasın...
var 20 saat oldu ödeme yok yine@mutlu25 bir gelisme yokmu kardeşim
Anladim kardesim umarim alirsin kazancinivar 20 saat oldu ödeme yok yine
şimdi bu sıtedelerden oynadık mustafa dedı derlerOynadığım ve sorun yasamadigim siteleri söylerim ama
Holiganbet
Superbetin
Betticket
Betyap
Favorisen
Herkese bol kazançlar..
Hepsi de adamdır bu sitelerin rahat olşimdi bu sıtedelerden oynadık mustafa dedı derler
ben anlıyorum kardeşim senı şimdi bırı gıder oynar bu dedııgn yerden sahte hesap kural hatası bılmme ne sonra derler yok paramıvermıyor yok soyle yok boyleHepsi de adamdır bu sitelerin rahat ol
Ben sahte hesaptan bile para çektim holigandan o derece sağlamben anlıyorum kardeşim senı şimdi bırı gıder oynar bu dedııgn yerden sahte hesap kural hatası bılmme ne sonra derler yok paramıvermıyor yok soyle yok boyle
oha yanı verdımı gercektenBen sahte hesaptan bile para çektim holigandan o derece sağlam![]()
oha yanı verdımı gercekten
[/QUO
Yılbaşında babamın adına hesap açıp çekim yaptım kardeşim hiç aynı ip bile demedi havale verin yollayın dedi![]()