Etkinlik yaparken hava olsun die vura vura diyordu şimdi de vura vura cevap ver @BETVURUmarim
Etkinlik yaparken hava olsun die vura vura diyordu şimdi de vura vura cevap ver @BETVURUmarim
26 saat oldu bakıye yansıtılmıs para cekılmıyo belge vs ıstedıler gnderdımVura vura yatırmıyorlar 24 saattir
Ayıptır be vallaha yazik günah yerinde olmak istemezdim sinir bozucu bir durum26 saat oldu bakıye yansıtılmıs para cekılmıyo belge vs ıstedıler gnderdım
sabredıyoruz onlarda sessizliği nı bozmuyor desparaya bıraktım ogleden beri canlı destek bıle baglanmıyorumAyıptır be vallaha yazik günah yerinde olmak istemezdim sinir bozucu bir durum
bızde bırılerıne guvendık yatrdık bılet muhabbetıne ama hıc ses seda yokSponsor site falan filan diye yeni açılan sitelere yatırım yapmaktan vaz geçin beyler.
Hala ozelden dönen olmadı miadam gibi cıkıp paramız yok ödeyemıyorız desinler 26 saattır bekletmenın amacı ney ustune basa basa söylüyorum bonus almadım cogu basketbol olmak uzere bahısler zaten sıteden zarardayım ne dıye odemıyorlar anlamıs degılım
hayır arada despara ile yazısıyoruzHala ozelden dönen olmadı mi
Bu iyiye işaret kendimden biliyorum kardeşim sabret alacağız hakkin olan parayıhayır arada despara ile yazısıyoruz
temennimiz o başkan bakalımBu iyiye işaret kendimden biliyorum kardeşim sabret alacağız hakkin olan parayı
Çok sakinsin valla ben bu kadar sakin olamazdımgunceldaha ne yazayım bulamadım
Baskan bu çekim.ne kadar ki bu site inat ediyor odememektegunceldaha ne yazayım bulamadım
oda inat ediyor soylememekte 😃😃Baskan bu çekim.ne kadar ki bu site inat ediyor odememekte
Söylese nolcakki parasinimi alıcazoda inat ediyor soylememekte 😃😃