Evet kardeşim alabilirsinSiteye ilk kez para yatırıcam %100 ilk yatırım bonusu alsam bilet alabiliyormuyum ?
Kontrol edilecekcırıxus bıletlerı işleme mişssin adam 135 tane aldı 100 bileti falan var baskasına yazdın heralde bı daha kontrol et bnce
8 bilete cikar mi 😂Kontrol edilecek
benimki 2 tane çıkarmı8 bilete cikar mi 😂
Son 20 30 tane kaldi sanirimson biletler .
@Betyap Destek olusan güveni boşa çıkartmayıp açıklama yapın lütfen bukadar insan size güvenip yatırim yaptı ben kendi adıma sorun yaşamadım sitede ama arkadaşın sorun çözülmeli açıklama yapılmalı ben 2 k para atacaktım bunu görünce caydimBetyap ödeme filan yapmıyor böyle sahtekar sitelerin etkinliğini düzenlemeyin hocam dün 25. Dakikada Arsenal ilk yarı 1.5, gol üstü oynadım 43 te tuttu kuponum önce gün sonu bilmem ne bahanesi çıkarıldı bir saat sonra bağlanın dediler bir saat sonra ödeme hesapları güncelleniyor dendi yarın gün içerisinde bağlanın dediler bugün ise 72 saatlik bir inceleme bahanesi ürettiler aklı olan varsa böyle ucuz sitelere para yatirmadim ben bu ucuz siteye yatırım yapmazdım bu etkinlik için yaptım @Betyap Destek günde 5 çekim derler ilk çekimi türlü türlü bahanelerle reddederler
@Betyap Destek açıklama ve çözüm bekleniyor. 🤔@Betyap Destek olusan güveni boşa çıkartmayıp açıklama yapın lütfen bukadar insan size güvenip yatırim yaptı ben kendi adıma sorun yaşamadım sitede ama arkadaşın sorun çözülmeli açıklama yapılmalı ben 2 k para atacaktım bunu görünce caydim