Çek başkan sonuçta yatırım kadar isim yazıyorsa gerisi önemli değilTUM BILETLER TUKENMISTIR. LISTE SON DURUM BU SEKILDEDIR ITIRAZI OLAN VARMI CEKILIS BU LISTEYE GÖRE YAPILACAKTIR.SONRA BENIM LISTEMDE ŞU SAYI VARDI TABLODA YOKTU OLMASIN Ekli dosyayı görüntüle 8168Ekli dosyayı görüntüle 8169
21 adt katılımcı mevcut ödülde limit yok şansına isterse ilk 3 ayı sana çıksın ödüller onundur@despara34 listede 50 farklı kişi var mı ?
bir kişi birden fazla kazanabiliyor mu?
bir hata yapmisim başka arkadaşın biletlerini diğer baska bir arkadaşa atamışım ve bunu duzelttim bu yüzden tabloda ki isimler ve sayıları baz alacağım herkesin bilgisineÇek başkan sonuçta yatırım kadar isim yazıyorsa gerisi önemli değil
toplam ödül 13bin tl zaten konunun başında yazıyorÖdüller nelerdir acaba
Goruyorum bir cok odulu bir kisi alabiliyor dedigin icin neyse onemi yok saat kacta cekilistoplam ödül 13bin tl zaten konunun başında yazıyor
hiç de çıkmayabilir o zaman21 adt katılımcı mevcut ödülde limit yok şansına isterse ilk 3 ayı sana çıksın ödüller onundur
bende 1 1000 arası sayılar çekilecek.Başkan çekilişi isimlemi yapacaksın yatırım kadar isimmi yazacaksin
Aynen oyle olacakbende 1 1000 arası sayılar çekilecek.
sayılar kimdeyse o kazanmış olacak
Aynen yoksa zaten bilet seçiminin ve numarasının bi mantıgı kalmazbende 1 1000 arası sayılar çekilecek.
sayılar kimdeyse o kazanmış olacak