Kardeşim 2 yi bulacaksa bilgi vericekler böyle olmaz kesin birşey demiyorlar yarınsa yarın biri gelip bişey sesinde uyuyalım2 yi bulur
Kardeşim 2 yi bulacaksa bilgi vericekler böyle olmaz kesin birşey demiyorlar yarınsa yarın biri gelip bişey sesinde uyuyalım2 yi bulur
🤔Ozur dilerim sponsor firmalar cok iyi hic bir sorun yok. Sponsorlar on numara saygılar.
mevlana görse bu ne dönüştúr yigidim derOzur dilerim sponsor firmalar cok iyi hic bir sorun yok. Sponsorlar on numara saygılar.
Hocam kaç saattir bekliyor bu kadar adam iki dakikalık iş bu kadar bekledik beklerizArkadaşlar öğlen 1 yapalım daha güzel ve temiz bir yayın için acele işe şeytan karışır kimsenin aklı kalmayacağı bir yayın olacak
en guzelı baskan herkese ıyı gecelerArkadaşlar öğlen 1 yapalım daha güzel ve temiz bir yayın için acele işe şeytan karışır kimsenin aklı kalmayacağı bir yayın olacak
hayirli geceler topragimCümleten hayırlı geceler
Bülent ersoy öyle donmedi 😅😅😅mevlana görse bu ne dönüştúr yigidim der
Hocam mısırı patlattim cola doldurdum 3k bana cikacak diye heveslendim ama öğlen 1 e çekiliş yapacagim diyince kursagimda kaldi sevjncimArkadaşlar öğlen 1 yapalım daha güzel ve temiz bir yayın için acele işe şeytan karışır kimsenin aklı kalmayacağı bir yayın olacak
asil uzatınca benim aklım kalıyorArkadaşlar öğlen 1 yapalım daha güzel ve temiz bir yayın için acele işe şeytan karışır kimsenin aklı kalmayacağı bir yayın olacak